GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 58

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,7K
Sayfa
58/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala su twitercileri paylasiyorsunuz
Terim daha kac kere ifsa etsin bunlari?

Birde Bonus falan yaziyorlar daha inandirci olsun diye Sanki teklif onlarin önünde pushha

@Alper Altun söyle yorumlar yasaklansin lütfen
Yaz transfer döneminde bir ara Galasevgisi haberleri buna Dm'den gönderiyordu, bu da paylaşıyordu. Ondan paylaştım. Yine oradan mı aldı yoksa kendi mi uydurdu bir fikrim yok ama.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezon başından, gruplardan elendiği güne kadar elde ettiği net gelir 15.6M ayakbastı + 10.2M katsayı bonusu. Yayın ve pazarlama gelirleri ile toplam €30M'a ulaşacak.

Güncel kur karşılığı: ~ 470.000.000 TL

3 pas yapamadan aldıkları paraya bak, ŞL'ye katılım çok kritik yav.

Mostafayı alıp çıkaracağız elden gibi. Elmander gibi çalışkan, Drogba gibi azimli, Gomis gibi leblebici bir bitirici adam lazım bize.
Melo gelir mi bir de. Bence gelecek gibi hissediyorum. Gedson olsun bir de, ona da fitim. Aslında akan bir kanatta isterdim ama ocak ayında böyle şak diye bulunur mu, bulunsa da yaz fırsatı gibi olmaz. Ekonomik durumda malum...Elden Mohadan fazlasını da çıkaramayacağımıza göre hayaline gerek yok. AL ve TR kupası odaklı bakıyorum. İki üç isim yeterli gibi.

Luyi,morutan,akbaba,yedlin,diagne,mohamed gibi oyuncular

Bazı anlarda,bazı maçlarda stresi,baskıyı,oynamayı,oynamamayı,formsuzluğu,yaptıkları bireysel hataları kaldıramayıp psikolojik olarak çöküyorlar

İyinin,yeteneklinin yanı sıra mental olarakta sağlam oyuncular almalıyız

Hırbzat keyfin nasıl

GqxWk1.gif

maçın son düdüğünden beri vaziyetim böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt