GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 57

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,6K
Sayfa
57/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TD olarak kariyerinde hiç bir şey başarmamış. Norwich2ten kovulmuş bu adam bile TR'ye gelmiyor. Biz de burada Gallado falan diyoruz Terim sonrası için. Bundan sonra Tr'ye iyi yabancı hoca getirmek imkansız gibi.

prömiyer ligde 49 maçın 35ini kaybetmiş 1 td dahi burun kıvırma noktasına gelmiş durumda ftden sonra yabancı olarak gelse gelse vasatın da altında bi herif gelir

Darly Dike ve Ricardo Pepi ismi geçen yaz bizimle anılmış forvet isimleri. Tarzlarına baktığımızda birisi Dike, Diagne'nin daha hareketli ve hızlısı gibiyken Pepi, Dervişoğlu'nun daha santrafor hali gibi. Dike'ın sözleşmesi seneye Aralık ayında biteceği için bonservis olarak daha ucuz olur kanısındayım. Ayrıca Dike'ın yarım sezonluk 19 maç oynayıp 9 gol attığı bir Barnsley ile Championship macerası da var ki istatisk olarak iyi iş yapmış o yüzden de bir adım öne çıkabilir. Dike yada Pepi gündeme gelebilir bence yeniden.

Darly Dike ve Ricardo Pepi ismi geçen yaz bizimle anılmış forvet isimleri. Tarzlarına baktığımızda birisi Dike, Diagne'nin daha hareketli ve hızlısı gibiyken Pepi, Dervişoğlu'nun daha santrafor hali gibi. Dike'ın sözleşmesi seneye Aralık ayında biteceği için bonservis olarak daha ucuz olur kanısındayım. Ayrıca Dike'ın yarım sezonluk 19 maç oynayıp 9 gol attığı bir Barnsley ile Championship macerası da var ki istatisk olarak iyi iş yapmış o yüzden de bir adım öne çıkabilir. Dike yada Pepi gündeme gelebilir bence yeniden.
Yabancı sınırı...

Yabancı sınırı...
Diagne, Mostafa belki tekliflere göre ikisi birden gidebilir ben Ocak'ta forvet transferine kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle lider de çıktıktan sonra. Onun dışında Babel gider yerine kanat gelir, Assuncao gider yerine Gedson gelir. Bildiğim kadarıyla Uefa kadrosunda zaten 3 değişiklik yapabiliyoruz onlar bunlar olur. Diğerleri yerli transfer olur. Kaleci, yerli sol-sağ bek, Aytaç'ın gönderilmesi yerine yerli orta saha alınması ile 3 yabancı 3-4'te yerli transferi ile yapılanma tamamlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt