Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
Hala su twitercileri paylasiyorsunuz
Terim daha kac kere ifsa etsin bunlari?
Birde Bonus falan yaziyorlar daha inandirci olsun diye Sanki teklif onlarin önünde pushha
@Alper Altun söyle yorumlar yasaklansin lütfen
Toplanin Beyler.Burasi yogunlassin
TD olarak kariyerinde hiç bir şey başarmamış. Norwich2ten kovulmuş bu adam bile TR'ye gelmiyor. Biz de burada Gallado falan diyoruz Terim sonrası için. Bundan sonra Tr'ye iyi yabancı hoca getirmek imkansız gibi.
Arada bi tane kaçamak yapmak lazimAşırı saçma olur ya piatek miatek
Bjknin pjanic simarikligi gibi bi transfer olur 6 ayligina. Elde bi ton forvetin var
Cakma taraftarl dun geceden oturu uzgun gelip yorum bile yapmiyorlar.burdayız hocam
Cakma taraftarl dun geceden oturu uzgun gelip yorum bile yapmiyorlar.
2-0 yenilirdikf.b li degilim guzel kardesim . ama bariz ihtiyacimiz var bu transferlere , dun babel yerine onyekuru nun bizdeki ilk senesindeki gibi bir kanat olsaydi yada ortada berkan ve taylan yerine melo ve fernando olsaydi sence sonuc ne olurdu ?
Mancini hocam sonsuza dek İtalya'da kalacak değil ya.prömiyer ligde 49 maçın 35ini kaybetmiş 1 td dahi burun kıvırma noktasına gelmiş durumda ftden sonra yabancı olarak gelse gelse vasatın da altında bi herif gelir
Mancini hocam sonsuza dek İtalya'da kalacak değil ya.
Yabancı sınırı...Darly Dike ve Ricardo Pepi ismi geçen yaz bizimle anılmış forvet isimleri. Tarzlarına baktığımızda birisi Dike, Diagne'nin daha hareketli ve hızlısı gibiyken Pepi, Dervişoğlu'nun daha santrafor hali gibi. Dike'ın sözleşmesi seneye Aralık ayında biteceği için bonservis olarak daha ucuz olur kanısındayım. Ayrıca Dike'ın yarım sezonluk 19 maç oynayıp 9 gol attığı bir Barnsley ile Championship macerası da var ki istatisk olarak iyi iş yapmış o yüzden de bir adım öne çıkabilir. Dike yada Pepi gündeme gelebilir bence yeniden.
Transferi birakta hocayi tebrik et.Hayal edemiyecegin bir gruptan lider ciktik.Bunu yapabilecek bir Turkish futbol ligi takimi var midir?Futbol ustadim.Sayin Samet.N.Hocam2.olsaydık transfer yapmak mallık olurdu şimdi yapmamak mallık olur
Gedson,kanat ve fw hamleleri elzem hale gelmiştir
TD olarak kariyerinde hiç bir şey başarmamış. Norwich2ten kovulmuş bu adam bile TR'ye gelmiyor. Biz de burada Gallado falan diyoruz Terim sonrası için. Bundan sonra Tr'ye iyi yabancı hoca getirmek imkansız gibi.
Takipçi kazanmak isteyenler gibisin renktasBuraya bol yorum istiyorum.
Kesinlikle hayir boyle yorumlar nobetin tadi tuzu.Bir Gsc sever olarak katilmiyorumHala su twitercileri paylasiyorsunuz
Terim daha kac kere ifsa etsin bunlari?
Birde Bonus falan yaziyorlar daha inandirci olsun diye Sanki teklif onlarin önünde pushha
@Alper Altun söyle yorumlar yasaklansin lütfen
Gsc fenomeni olmak isterdim.Takipçi kazanmak isteyenler gibisin renktas
Diagne, Mostafa belki tekliflere göre ikisi birden gidebilir ben Ocak'ta forvet transferine kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle lider de çıktıktan sonra. Onun dışında Babel gider yerine kanat gelir, Assuncao gider yerine Gedson gelir. Bildiğim kadarıyla Uefa kadrosunda zaten 3 değişiklik yapabiliyoruz onlar bunlar olur. Diğerleri yerli transfer olur. Kaleci, yerli sol-sağ bek, Aytaç'ın gönderilmesi yerine yerli orta saha alınması ile 3 yabancı 3-4'te yerli transferi ile yapılanma tamamlanır.Yabancı sınırı...
karaktersit