Emrah Duvar
Taçsız Kral
Piateeeek
Piateeeek
Paketleyip gönderiyorum efendim6 numara
8 numara
Kanat
Olursa bir de santrafor
Hepsi üst düzey olmali
Milleti kandirmayalimPiateeeek
MerhabaMilleti kandirmayalim
Barış şu an iyi değil. Kerem iyiydi boş yere kenarda tuttuFatih hoca hazır oldukça oynatacaktır. Kerem için de aynısı deniliyordu Taylan için de. 2 sene önce Taylan yavaş yavaş oynadı geçen sene ilk 11 oynamaya başladı. Kerem ilk geldiğinde oynasın deniyordu oynayınca da olmaz deniliyordu. Bence yavaş yavaş daha fazla şans bulacak Barış.
Sanada Merhaba Dünyalı. Yasiyon mu senMerhaba
Sanada Merhaba Dünyalı. Yasiyon mu sen
Katiliyorum. Anlik degeri 25m + satistan 20%. Bunun altina satilmaz şu piyasadaAynı hatayı Belhanda'yı, Semih'i satmayarak yapmıştık. Bir oyuncu değerini bulunca satacaksın. Pişman da olabiliriz. Bu arada ben de satılması taraftarı değilim Marcao'un. Muslera da 15-20ler konuşuluyordu ama satmamıştık, hata mı değil mi tartışılır.
Katılmıyorum buna Kerem'in ciddi eksikleri vardı o yüzden onu sonradan oyuna atıp yavaşça ısındırması çok iyi bir karardı yoksa o çocuğu bu taraftarla kaybetmek içten bile değildi. Sezon başı Kerem denilenler falan hepimiz biliyoruz. Barış şuan Kerem'in ilk halinin de gerisinde aslında sezona iyi başlamıştı ama yaşadığı sakatlıkta onu biraz geri attı sanırım. Kısaca zaman lazım.Barış şu an iyi değil. Kerem iyiydi boş yere kenarda tuttu
Nerden cikti tam aradigmiz forvetPiateeeek
Bonservisini alamayacağımız ve yüksek maaş alacak adama gerek yok.Piatek nasıl olur ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi