GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 56

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,7K
Sayfa
56/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran görüntüsü 2021-06-29 184527.webp

Sivas maçında;

---------------Muslera-------------
Yedlin----Nelsson--Marcao---PVA
----------------Taylan--------------
---------Feghouli---Berkan--------
Morutan------Diagne-------Kerem

Fatih hoca hazır oldukça oynatacaktır. Kerem için de aynısı deniliyordu Taylan için de. 2 sene önce Taylan yavaş yavaş oynadı geçen sene ilk 11 oynamaya başladı. Kerem ilk geldiğinde oynasın deniyordu oynayınca da olmaz deniliyordu. Bence yavaş yavaş daha fazla şans bulacak Barış.
Barış şu an iyi değil. Kerem iyiydi boş yere kenarda tuttu

Fazla bir beklentim yok benim için bu kadarı yeter.

---------------Muslera-------------
Boey---Nelsson--Marcao---Ömer (yerli kuralından ötürü)
---------------Berkan--------------
---------Cicaldau---Gedson------
Morutan------Striker-------Kerem

Net tartışılmayacak bir striker, gelen topu çerçeveye sokmakta cenabet olmayan birisi bir çok sorumuzu çözecektir.

Gedson'u da alıp Berkan-Cicaldau ile birlikte dikine giden tempolu bir orta saha kurgusu bizim tekrardan şampiyonluk potasına sokar.

Aynı hatayı Belhanda'yı, Semih'i satmayarak yapmıştık. Bir oyuncu değerini bulunca satacaksın. Pişman da olabiliriz. Bu arada ben de satılması taraftarı değilim Marcao'un. Muslera da 15-20ler konuşuluyordu ama satmamıştık, hata mı değil mi tartışılır.
Katiliyorum. Anlik degeri 25m + satistan 20%. Bunun altina satilmaz şu piyasada

Barış şu an iyi değil. Kerem iyiydi boş yere kenarda tuttu
Katılmıyorum buna Kerem'in ciddi eksikleri vardı o yüzden onu sonradan oyuna atıp yavaşça ısındırması çok iyi bir karardı yoksa o çocuğu bu taraftarla kaybetmek içten bile değildi. Sezon başı Kerem denilenler falan hepimiz biliyoruz. Barış şuan Kerem'in ilk halinin de gerisinde aslında sezona iyi başlamıştı ama yaşadığı sakatlıkta onu biraz geri attı sanırım. Kısaca zaman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt