Burkay Altındall
Aslan Üye
Fena topçu ama sağ kanata da bir nwakaeme buldular
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fena topçu ama sağ kanata da bir nwakaeme buldular
Dün oyuna girince beni deli etti. Performansı rezil, niye oynamıyor diye sormayın.Morutani 11e koymak lazim yavas yavas
İki klüp anlaşırsa antrenmanlara çıkmasında sakınca olmaz sanırım. Transfer sezonunda da tescil edilir.Bir kerede biz dönem baslamadan bitirelim su transferleri be. En azindan gedsonu halledin de gelsin baslasin antremanlara
Eger hedef fınalse zaten devre arası kampına bıtırmıs sekılde gırmemız gerekıyor daha once 2009 yılında meıra yı sattık son 16 da hamburgun karsısına kewell defansta cıktık 2-0 dan macı verdık gecmıs yıllar en guzel ornek avrupa ıcın devre arası kampı cok onemlı devre arası transferler cok onemlıBir kerede biz dönem baslamadan bitirelim su transferleri be. En azindan gedsonu halledin de gelsin baslasin antremanlara
O maç hala içimde kanayan yara. Elimize gelen turu içeride vermek çok koydu.Eger hedef fınalse zaten devre arası kampına bıtırmıs sekılde gırmemız gerekıyor daha once 2009 yılında meıra yı sattık son 16 da hamburgun karsısına kewell defansta cıktık 2-0 dan macı verdık gecmıs yıllar en guzel ornek avrupa ıcın devre arası kampı cok onemlı devre arası transferler cok onemlı
Oynatip kazanmak zorundayiz lig zaten gitti.Dün oyuna girince beni deli etti. Performansı rezil, niye oynamıyor diye sormayın.
Fbli misiniz? Zira boyle bi ihtiyacimiz yok su aneuro dolar kuru boyleyken .. bize en az 4 kisi lazim . iki kanat saga ve sola .iki orta saha . nasil olucak bilmiyorum
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildif.b li degilim guzel kardesim . ama bariz ihtiyacimiz var bu transferlere , dun babel yerine onyekuru nun bizdeki ilk senesindeki gibi bir kanat olsaydi yada ortada berkan ve taylan yerine melo ve fernando olsaydi sence sonuc ne olurdu ?Fbli misiniz? Zira boyle bi ihtiyacimiz yok su an
f.b li degilim guzel kardesim . ama bariz ihtiyacimiz var bu transferlere , dun babel yerine onyekuru nun bizdeki ilk senesindeki gibi bir kanat olsaydi yada ortada berkan ve taylan yerine melo ve fernando olsaydi sence sonuc ne olurdu ?
Aynı hatayı Belhanda'yı, Semih'i satmayarak yapmıştık. Bir oyuncu değerini bulunca satacaksın. Pişman da olabiliriz. Bu arada ben de satılması taraftarı değilim Marcao'un. Muslera da 15-20ler konuşuluyordu ama satmamıştık, hata mı değil mi tartışılır.marcao yu şu formunda 20m e satmak enayilik olur.
Marcao daha değerini bulmadı. Bulunca satılır elbet.Aynı hatayı Belhanda'yı, Semih'i satmayarak yapmıştık. Bir oyuncu değerini bulunca satacaksın. Pişman da olabiliriz. Bu arada ben de satılması taraftarı değilim Marcao'un. Muslera da 15-20ler konuşuluyordu ama satmamıştık, hata mı değil mi tartışılır.
Kerem'in parlayan performansı Morutan'ı biraz geri plana attı gibi gösteriyor ama ben daha çok katkı alacağımızı düşünüyorumMorutana futbolu öğretmek biraz zaman alacak gibi. Ama aslan gibi koşuyor çocuk. Olacak olacak.