GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 60

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,8K
Sayfa
60/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'u verselerdi 10 milyona alacaktik. Onun butcesi duruyor. Simdi de 17 milyon euro kazandik. Bence firsat olursa yine taksitli para harcariz.
Fakat giden oyuncu olursa planlar bozulur. Bence gidenlerden takimi en etkilemeyecek oyuncu Berkan.
Onu satip Gedson + 6 numara + kanat veya forvet aliriz. Tabi Mustafa ve Cagne'ye teklif gelirse ayri. Berkan'i tutarim ve kanat + forvet alirim.
Tr icin de kaleci ve 1 orta saha daha alirim.

terim lider olarak cikarsak, transfer rotamiz degisecek demisti. harbiden cok merak ediyorum

Final düşüncesi bence netleşti kafasında çünkü sağlam level atlatacak üç oyuncunun takıma adaptasyonu için gerekli süre oluştu ve kaynakta oluştu bence.

Haa birde şu var illa kupayı kaldırma olarakta düşünmemek lazım ,belki en kısa sürede bi kupa kaldırabilmek için hızlıca eksiksiz takımı tamamlamayıda düşünüyor olabilir .yani diyordur ben bu ocakta tüm eksikliği halledeyim belki yazın tek transfer yaparım ve seneye kök söktüren takıma dönüşür en geç bi sezon sonra kupa kaldırırım avrupada.
Hani denebilir yahu işte 16 ya kaldık sağlam üç oyuncu ile kupayı alırız İNŞALLAH,evt olmayacak bişey değil İNŞALLAH olur hatta süper kupa kıtalar arasıda ligte süper kupasınıda ziraatıda.benim demek istediğim sağlam bi kadromuz yok hala.3 transfer allah korusun ikisine bişey olsa ki bizim maşallahımız var bu konularda ,ozaman zora giriyor hele bide kupayı alacak bi takımla eşleştin adamların as yedek aynı sende öyle değilse sıkıntı oluyor.o yüzden diyorum 21 kişilik kadronun hepsi sağlam olacak ,o zaman işte ajax felan oluyorsun vura vura gidiyorsun.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt