GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 65

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,9K
Sayfa
65/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylani 6 oynatmak coğrafya öğretmenine tarih öğret demeye benziyor . Adam elinden geldiğince gelişim yaptı o yüzden eleştirmiyorum cok

Onyekuru ve gedsonu tekrar avrupaya kitleme sansimiz var mı yuksek rakama rts? Bence zor. Bu ikiliye saplanmak yerine yenilerini bulmak daha iyi. Ozellikle kuru icin bu soyledigim.
Onyekuru bomboş bir oyuncu tek becerisi dümdüz koşmak ve gol sezgisi son vuruş olarak çok geriye gittiğini geçen sezon gördük kosmakla da futbolcu olunmuyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eldeki kadroya orta sahaya tecrubeli bi adam bulursak sampiyonluk kapisini tekrar aralarız. Vidal oynuyor mu? En son intere gitmisti.

Yerli kaleci mevzusu pek konusulmuyor ama başarabilirsek ligde boşalan yabancı kontenjanı orta sahamızı çok rahatlatir

Gustavoyu sutlayip Gedsonu almaya calisiyoruz bence
Bir ara hep ortaya iki oyuncu alinacak Gedson + 6 numara deniyordu. Mendy, Elneny, Diawara, Berg, Melo, Fathi vs. bir suru kisi yazildi. Simdi kasaya daha da cok para girdi, vazgecilmis olamaz gibi geliyor bana. Gustavo antrenmanda iyiye gidiyorsa belki boyle bir karar almislardir diye tahmin ettim.

Tam şu an bu sene avrupada gideceğimiz yeri mi yoksa asunçaonun alınma sebebini mi öğrenmek istersin deseler tercihimi hiç düşünmeden 2. seçenek için kullanırım

Fluminense’nin sag kanat oyuncusu Luiz Henrique begendigim bir oyuncu, bize ilac olur ama onu 10 milyonun altina birakmazlar gibi.
Bu herif neymis la ohaaa mest oldum iki videosunu izleyince. Milan aliyormus galiba :/

Aynen aradigimiz kanat oyuncusu gibi duruyor teknigi cussesi vs. acayip bir herife benziyor

Bu arada aynen Jean Pyerre videolarda hep yuruyerek oynuyor ama belli ki cok klas biri

Ferreirinha biraz ciliz duruyor, kolay adam geciyor ama gectiken sonra patlayarak hizlanamiyor Morutan'a benzettim onu baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt