Halil Vurucu
Berlin Panteri
Gustavo'yu Belcika ligine kiralasinlar işte
AssuncaoHangi gustavo alinmali onu anlamadim
Planlamanın dışına çıkıp yüksek maaş yıldız mod on yapmayız umarımterim lider olarak cikarsak, transfer rotamiz degisecek demisti. harbiden cok merak ediyorum
Sanmam muhtemelen daha üst düzey genç yetenekler alma şansımız olacak biraz daha pahalı ama ilk tercih olan wonderkidlerin peşine düşmüşuzdurPlanlamanın dışına çıkıp yüksek maaş yıldız mod on yapmayız umarım
Onyekuru ve gedsonu tekrar avrupaya kitleme sansimiz var mı yuksek rakama rts? Bence zor. Bu ikiliye saplanmak yerine yenilerini bulmak daha iyi. Ozellikle kuru icin bu soyledigim.onyekuru mu jokic mi
Onyekuru bomboş bir oyuncu tek becerisi dümdüz koşmak ve gol sezgisi son vuruş olarak çok geriye gittiğini geçen sezon gördük kosmakla da futbolcu olunmuyorOnyekuru ve gedsonu tekrar avrupaya kitleme sansimiz var mı yuksek rakama rts? Bence zor. Bu ikiliye saplanmak yerine yenilerini bulmak daha iyi. Ozellikle kuru icin bu soyledigim.
Bir ara hep ortaya iki oyuncu alinacak Gedson + 6 numara deniyordu. Mendy, Elneny, Diawara, Berg, Melo, Fathi vs. bir suru kisi yazildi. Simdi kasaya daha da cok para girdi, vazgecilmis olamaz gibi geliyor bana. Gustavo antrenmanda iyiye gidiyorsa belki boyle bir karar almislardir diye tahmin ettim.Gustavoyu sutlayip Gedsonu almaya calisiyoruz bence
Hem de ne, manyak bir sey. Videolarina baktim da felaket bir sag bek hele Yedlin izledikten sonra Cafu gibi duruyor adam.Vanderson iyi mi?
Bu umut güneş okadar iyi mi yav
Vanderson çok yetenekli bir sağ bek oyun kurucu beklerden ama sakatlığı geçen Sacha boey bence en az onun kadar iyi oyuncuHem de ne, manyak bir sey. Videolarina baktim da felaket bir sag bek hele Yedlin izledikten sonra Cafu gibi duruyor adam.
Bu herif neymis la ohaaa mest oldum iki videosunu izleyince. Milan aliyormus galiba :/Fluminense’nin sag kanat oyuncusu Luiz Henrique begendigim bir oyuncu, bize ilac olur ama onu 10 milyonun altina birakmazlar gibi.
Hayır fazla abartılıyor..Bir kere fiziksel olarak bize yetmez şu an öyle Berkan gibi hazır adam beklemeyin
Hem de ne, manyak bir sey. Videolarina baktim da felaket bir sag bek hele Yedlin izledikten sonra Cafu gibi duruyor adam.