Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
ismail çokçalışa bulaşmamak lazım ogulcanda oldugu gibi büyük bir kazık bekliyor bizi başkanları açıkça uyardı
Talisca
Abubakar isimleri var
Doğru mu acaba![]()
Doğru değil tabi ki. Saudi Arabia News diye kaynak mı olur. Yine bizim twitter hesapları oltada.Talisca
Abubakar isimleri var
Doğru mu acaba![]()
Senin bu soğuk esprilerini seviyorum AhmetTalisca'nın ki doğru da Aboubakar'ın ismini yanlış yazmışsın.
Taliscayi sağ da oynatmak ferrariden Fiat performansi aldırmak demektir Talisca sadece ikinci forvet oynar bizde de ona uygun yer yok en çok olsun olsun false 9 oynar o da kafa vuruşu ve gol vuruşu iyi olduğu içinOlacağından değil de bonservissiz 3-4 milyon yıllıkla Talisca' ya hayır denmezdi doğrusu. Hem akan oyunda, hem duran toplarda bu kadar iyi şut çeken bir oyuncumuz, Hagi' den başka olmadı...
Sağ kanat forvet Talisca, sol kanat forvet Kerem; ortaya hangisini koyarsan koy, olmasalar da olur, zaten pek işe yaradıkları yok...
Yer olmadığı için ''Kanat forvet'' dedim zaten, direkt kanat oynatıp defansa katkı alamayacağını bilmeyen yoktur. Yahut ikinci seçenek olarak, Kerem-Talisca çift forvet tarif ettim; biri kenara yaklaştığında diğeri merkeze kayar. Talisca yerine Boupendza da bu rol için uygun olabilir...Taliscayi sağ da oynatmak ferrariden Fiat performansi aldırmak demektir Talisca sadece ikinci forvet oynar bizde de ona uygun yer yok en çok olsun olsun false 9 oynar o da kafa vuruşu ve gol vuruşu iyi olduğu için
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anladım zaten o yüzden dediğini renktas ama Talisca tamamen stabil oynayan bir oyuncu topsuz oyunda koşu yapmaz topla çalım atıp dribbling yapmaz ama inanılmaz bir şutör boupendza daha farklı bir oyuncu ikisi de kaliteli oyuncu ama Talisca elbette çok farklı düzeyYer olmadığı için ''Kanat forvet'' dedim zaten, direkt kanat oynatıp defansa katkı alamayacağını bilmeyen yoktur. Yahut ikinci seçenek olarak, Kerem-Talisca çift forvet tarif ettim; biri kenara yaklaştığında diğeri merkeze kayar. Talisca yerine Boupendza da bu rol için uygun olabilir...
Sotiris Alexandropoulosa kaç para ister acaba Panathinaikos çok sağlam ayağı da düzgün bir defansif orta saha illa dos alacaksak bu adamı alalım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ferreira iyiyse guzel kadro da neden Denayer? Boey sakat diye mi kestin?