GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 75

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542K
Sayfa
75/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3m euroya diagneden daha fazla katkı verebilecek kimi alabilirsin?
Olaya neden 3 milyon diye bakiyoruz? Ona bakarsan 6 milyona Gomis'i satip 13 milyona Cagne'yi aldik. Bir kere Cagne'den kazik yedigimizi kabullenecegiz. Sonra da ne kadara sattiysak uzerine ekleyip birini almaliyiz. Ayrica senelik 2.250 mi ne aliyor. O paradan da cikmaliyiz.

1 tane yildiz oyuncu almaliyiz bence ama maaşi cok yuksek oluyor.O sorunu nasil cozecez bilmiyorum.Ama bjk gibi şımarmamaliyiz.Babel ve Fegede kapiyi gosterelim.

Son düzenleme:
Daryl Dike iyi bi herife benziyorda, fb'nin amerikanın en iyisi diye aldığı Rossi çöpüne benzer bi mal çıkma ihtimali yüksek. Bize risksiz bi forvet transferi lazım

Daryl Dike iyi bi herife benziyorda, fb'nin amerikanın en iyisi diye aldığı Rossi çöpüne benzer bi mal çıkma ihtimali yüksek. Bize risksiz bi forvet transferi lazım
Bende de o korku vardı ama Dike Championship'te yarım sezon kiralık gitmiş ve orada da 19 maç 9 gol gibi bir istatistiği var bu biraz riski azaltır gibi birde Rossi'nin sorun yaşadığı olay fizikle alakalı yoksa yetenekli bir oyuncu ki zaten iyi de istatistik yapmış ama fizik olarak çok eziliyor. Darly Dike'ta fiziksel bir problem yaşamaz ama yine de iyi araştırmak lazım.

11 milyon £ West Ham diyorlar.
WHU'da para olduğu için ve ilk 4 hedefi olduğundan bütçe yükselttiler. Direkt Danimarka'dan bir forvet getirmeyi riskli görüyorlarmış. O yüzden Darwin Nunez bir adım öne çıkmış durumda. Sağlam bir isim getirecekler muhtemelen. Bu Wind'i alabiliriz demek değil ama İngiltere işi Wind için başka bahara kalabilir. Nelsson'da 11'e İngiltere konuşuluyordu ama haberler yalan çıktı, bize gelmişti.

WHU'da para olduğu için ve ilk 4 hedefi olduğundan bütçe yükselttiler. Direkt Danimarka'dan bir forvet getirmeyi riskli görüyorlarmış. O yüzden Darwin Nunez bir adım öne çıkmış durumda. Sağlam bir isim getirecekler muhtemelen. Bu Wind'i alabiliriz demek değil ama İngiltere işi Wind için başka bahara kalabilir. Nelsson'da 11'e İngiltere konuşuluyordu ama haberler yalan çıktı, bize gelmişti.
Bu bana Nelson transferini hatırlattı o da yaz aylarında PL'ye bir takıma gitmesi konusunda haberler vardı ciddi şekilde sanırım takımda Palace'tı sonra onlarda bütçeyi artırınca Nelsson yerine daha hazır gördükleri Andersen'i almışlardı ve bu sayede Nelsson bize düşmütü belki bir ihtimal, umarım benzer senaryo olurda Wind'te bize düşer 8+2 bonusa falan.

Bazi mevkilerin affi olmuyor. En basta gelen de forvet. İstedigin kadar oyna, senin adamin iceriye atamiyorsa yok yani olmuyor. Biz gomisli sezonda da cok iyi degildik ama gomis 3 girip 2 atıyordu, maci alip gidiyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt