Taner Selman
Büyük Kaptan
Dike nasıl olur Abd’deydi galiba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olaya neden 3 milyon diye bakiyoruz? Ona bakarsan 6 milyona Gomis'i satip 13 milyona Cagne'yi aldik. Bir kere Cagne'den kazik yedigimizi kabullenecegiz. Sonra da ne kadara sattiysak uzerine ekleyip birini almaliyiz. Ayrica senelik 2.250 mi ne aliyor. O paradan da cikmaliyiz.3m euroya diagneden daha fazla katkı verebilecek kimi alabilirsin?
Morutan'ı ve Nellson'u aldığımız gibi alırız.
Ben talisca ile gorussem 2ye baglarim.Gel yegenim yarim sezonluk anlasalim sana 2m.Eufa sampiyonu olalim ve Sonra Bak dalgana derim kosa kosa gelir bence.Ama benim gibi iş bitirici adam var mi soru isareti.Maaş bütçesini düşürmeye devam özellikle Talisca çok çok özel oyuncu ama en az 5 kağıt ister
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiBen
11 milyon £ West Ham diyorlar.Jonas wind?
Sezon başında bize yazılmıştı. Ben devre arası içinde gündeme geleceğini düşünüyorum 2022 Aralık'ta sözleşmesi bittiği içinde bonservisi uygun olabilir.Dike nasıl olur Abd’deydi galiba
Sezon başında bize yazılmıştı. Ben devre arası içinde gündeme geleceğini düşünüyorum 2022 Aralık'ta sözleşmesi bittiği içinde bonservisi uygun olabilir.
Bende de o korku vardı ama Dike Championship'te yarım sezon kiralık gitmiş ve orada da 19 maç 9 gol gibi bir istatistiği var bu biraz riski azaltır gibi birde Rossi'nin sorun yaşadığı olay fizikle alakalı yoksa yetenekli bir oyuncu ki zaten iyi de istatistik yapmış ama fizik olarak çok eziliyor. Darly Dike'ta fiziksel bir problem yaşamaz ama yine de iyi araştırmak lazım.Daryl Dike iyi bi herife benziyorda, fb'nin amerikanın en iyisi diye aldığı Rossi çöpüne benzer bi mal çıkma ihtimali yüksek. Bize risksiz bi forvet transferi lazım
WHU'da para olduğu için ve ilk 4 hedefi olduğundan bütçe yükselttiler. Direkt Danimarka'dan bir forvet getirmeyi riskli görüyorlarmış. O yüzden Darwin Nunez bir adım öne çıkmış durumda. Sağlam bir isim getirecekler muhtemelen. Bu Wind'i alabiliriz demek değil ama İngiltere işi Wind için başka bahara kalabilir. Nelsson'da 11'e İngiltere konuşuluyordu ama haberler yalan çıktı, bize gelmişti.11 milyon £ West Ham diyorlar.
Bu bana Nelson transferini hatırlattı o da yaz aylarında PL'ye bir takıma gitmesi konusunda haberler vardı ciddi şekilde sanırım takımda Palace'tı sonra onlarda bütçeyi artırınca Nelsson yerine daha hazır gördükleri Andersen'i almışlardı ve bu sayede Nelsson bize düşmütü belki bir ihtimal, umarım benzer senaryo olurda Wind'te bize düşer 8+2 bonusa falan.WHU'da para olduğu için ve ilk 4 hedefi olduğundan bütçe yükselttiler. Direkt Danimarka'dan bir forvet getirmeyi riskli görüyorlarmış. O yüzden Darwin Nunez bir adım öne çıkmış durumda. Sağlam bir isim getirecekler muhtemelen. Bu Wind'i alabiliriz demek değil ama İngiltere işi Wind için başka bahara kalabilir. Nelsson'da 11'e İngiltere konuşuluyordu ama haberler yalan çıktı, bize gelmişti.
Daha hızlısı ve şutları olanı gibi. Yani biraz gelişmiş versiyonu gibi. Mesela Abd'den ismi bizimle çıkmış bir diğer isim Pepi'de Halil Dervişoğlu'nun daha forvet versiyonu gibi tarz olarak öyle duruyor en azından videoda.Dike Diagne'nin aynisi gibi duruyor videolarda.