GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 76

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542K
Sayfa
76/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonu aldın, geldin cagneyi sattın, gittin jovici kiraladın, babeli gönderdin, popescuyu aldın kaç etti 3 dime bunları avrupaya yazarsın, feguliyi yolladın, transferi kapadın hatta şunu da yapabilirsin luyindamayı satabilirsin
Feghouli de gitti diyelim aldin solbakkeni sağa,asunsao gitti diyelim berg geldi 6ya diye devam eder bence bu usta🧙‍♂️

Avrupa listesine 3 oyuncu eklenebilir diye biliyorum.Defansif bir Brezilyalı ön libero,Gedson Fernandes ve bir atletik kanat oyuncusu (Burma, Onyekuru tarzı) Avrupa için hayaller kurdurabilir.Yoksa orta sahanın belirleyici olduğu bir oyunda hep savunarak daha fazla yol alamayiz.Birazda oyun gücü gerekiyor, takviye şart.

Uefa da ilerlemek istiyorsak bence net oyuncular alınacaktır assunção yerine gedson fernandes babel yerine iyi bir kanat forvet de diagne giderse kiralık bi yabancı forvet alırız diye düşünüyorum yerli olarak İsmail ve ırfancan olabilir
Hoca zaten en basinda lider cikarsak cok baska seyler konusuruz dedi,lider cikinca da bu sozunu hatirlatti.direkt hedef kupa burdan anlasilan.kupa icin kurulacak kadro da siradan bi kadro olmaz ve o kadro sadece kupa icin soz soylemez,ligi de alacak seviyede olur sansi olursa şampiyonluk icin

Bergi bende izlemedim hic,medya yaziyor ve bodo oyunculari iyi denildi diye yaziyorum.yetersizse gelmesin zaten.gecen yaz vidali istiyoduk,seviye ve kalite şart

Sert bir 6 alınmayacaksa 6 no almaya gerek yok. Berg falan saçmalık.

Bence zaten 6 no almaya gerek yok.

Bir kanat bir santrafor bir de Gedson'u alsınlar kafi.
Zaten Uefa listesine 3 oyuncu ekleyebiliyoruz bence de gayet kafi. Bir de rotasyon ve gelecek için uygun genç yerli artık gurbetçi mi olur yurt içinden mi olur bilemem ama yerli takviyede şart. Aytaç, Fatih, Emre Kılınç(talibi varsa bonservis kazanarak) gönderip onların yerine de oyunumuza daha uygun isimler alırsak çok iyi olacaktır gelecek sezon içinde.

Zaten Uefa listesine 3 oyuncu ekleyebiliyoruz bence de gayet kafi. Bir de rotasyon ve gelecek için uygun genç yerli artık gurbetçi mi olur yurt içinden mi olur bilemem ama yerli takviyede şart. Aytaç, Fatih, Emre Kılınç(talibi varsa bonservis kazanarak) gönderip onların yerine de oyunumuza daha uygun isimler alırsak çok iyi olacaktır gelecek sezon içinde.
Willem 2deki çocuk uzatmadıysa alınmalı. Mirhan ya da Eren de denenebilir.

Tüm istatistiklerde sorunumuzun kaleci ve santrafoe olduğu görülüyor. Bu iki mevki boş olmasa bugün rahatça 35 puandaydık.

Willem 2deki çocuk uzatmadıysa alınmalı. Mirhan ya da Eren de denenebilir.

Tüm istatistiklerde sorunumuzun kaleci ve santrafoe olduğu görülüyor. Bu iki mevki boş olmasa bugün rahatça 35 puandaydık.
Mesela Halil'e 8-10 milyon veremeyiz o yüzden mesela kadro dışı kalmış Enis Destan yada burada çokça önerilen Deniz Undav, Halil yerine düşünülebilir. Dediğin gibi Görkem Sağlam ve Kerem'in sezon sonu satış ihtimalini düşünüp yerine bu Midtjyland'tan Aral Şimşir onun yerini doldursun diye şimdiden alınabilir yada Berkan'ın yerini doldurması için Umut Güneş veya x birisi alınabilir.

Bu arada ikisi de gelmez muhtemelen ama Jovic mi Piatek mi deseniz ben Piatek derim zira oyun baskınlığı daha yüksek bir oyuncu. Her ikisi de ortamına göre performans veren tipler o açıdan bizde kendilerini bulabilirler ama bize esas uyan Piatek olurdu.

Diagne giderse 1.5 sene kiralamak belki ihtimal dahilinde olabilir bilmiyorum son durumları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt