@Alper Altun real madrid camavingayi verir mi kiralik
Niye yav,cok mu oynadı sanki
Mariano belki olur, Jovic'i vermezler.Madridde jovic ve mariano diaz alinacak durumda
İmzalamıyor. Gidecek muhtemelen.Batug elması konusu noldu? kalıyor mu gidiyor mu?
arkadas biraz sükret be GSde oynuyorsun imzalamaya yanasmiyorsun, biraz bekle biraz pis imzala kiralanmayi kabul et, ne bu hemen ayrilmak istemekler anlamiyorum, belkide yürekten GSli degiller.İmzalamıyor. Gidecek muhtemelen.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece futbılcular özelinde değil. Tüm gençler ilk fırsatta ülkeden ayrılmak istiyor. Bölge maalesef araplaşıyor. Öyle kritik br noktadayız ki!arkadas biraz sükret be GSde oynuyorsun imzalamaya yanasmiyorsun, biraz bekle biraz pis imzala kiralanmayi kabul et, ne bu hemen ayrilmak istemekler anlamiyorum, belkide yürekten GSli degiller.
tamamda herhangi bir insan degillerdirki bunlar, araplasmayi hisetmiyorlardir bile öyle yerlerde takilmazlar diye düsünüyorum.Sadece futbılcular özelinde değil. Tüm gençler ilk fırsatta ülkeden ayrılmak istiyor. Bölge maalesef araplaşıyor. Öyle kritik br noktadayız ki!
Renktaş herkes gibi bunlarında aileleri sevgilileri var. Sosyal hayatları var. Belki onlarda uzaklaşmak istyor. Ama biraz sabretmeleri de gerekli. Ve kendilerinde burada yapamayacaklarını düşündükleri içn güven eksikliği var maalesef...tamamda herhangi bir insan degillerdirki bunlar, araplasmayi hisetmiyorlardir bile öyle yerlerde takilmazlar diye düsünüyorum.
yürekten degilde profesyonel davranis o halde. gidene yol vermek lazim su yasta GS gibi kulüpte olmayi istemiyorsan ki hoca yavastan sansda tanimaya basliyor, kendisi bilir.Renktaş herkes gibi bunlarında aileleri sevgilileri var. Sosyal hayatları var. Belki onlarda uzaklaşmak istyor. Ama biraz sabretmeleri de gerekli. Ve kendilerinde burada yapamayacaklarını düşündükleri içn güven eksikliği var maalesef...
Terim kendini keser yine boyle potansiyelli yerini alma ihtimali olan birini yardimci yapmaz gider nerde mecuk pisirik biri var onu bulup getirirki ne zaman klup zorda kalsa terim desinler diye adamda oyle bir ego varki galaksiden buyukBu arada Farioli , yardımcı T.D olsa cidden cuk oturur bize şuan. Aranan kan , imkansız o ayrı
bu arada bize saglam bir TD yükseliyor hizla. has cimbomlu Nuri Sahin!!!! Mesutun g dolanlar daha cok kariyer sahibi olan Nuri Sahini sirf yillardir TRde oynuyor diye yok saydilar.