Evet oyle imiscamavinga hayalde kalir kanimca, alicisi cok vardir, adam ronaldinho skillerine sahip.
Evet oyle imiscamavinga hayalde kalir kanimca, alicisi cok vardir, adam ronaldinho skillerine sahip.
kümeden alip yukarlara tasidi taktiri sonuna kadar hak etti, keza sevmesemde eski cimbomlu Emrede fener icin saglam adimlar atiyor, Nuriye sahip cikalim. Almanya takiminin formasini terleten simdi TRnin bas taci olan Mesut Özilmi, almanyada dogup israrlara ragmen Türkiyemizin formasini terleten Nuri Sahinmi degerli?Aynen, izledigim 3.maclari gayet Antalya seviyesi ustunde oynatiyor (kadro kalitesi ve potansiyele bakinca). Bu sene izlemek ve beklemek lazim. Keske sene sonu gelse, Terim hcoa'da idare islere gecip Nuri'ye biraksa bu isleri cok guzel olur ama tabi bu simdilik olusan bir gozlem. Beklemek lazim mevsimsel mi yoksa kalici bir tatktik mi katmis takima bir de isler kotu gidince neler yapacagida onemli.
cok isterim ama imkansiz.Evet oyle imis
Atletik olarak daha iyi gorunuyor ama bence Diagne'nin de sasirtici bir hizi var sadece genelde sprint attirmadigimiz icin dikkat cekmiyor. Dike daha caliskan ve tempolu gibi ama teknik olarak da Diagne'nin cok altinda gorunuyor bana hic sutlari varmis gibi de gelmedi. Tabii oturup izlemek lazim ben hep videolardan konusuyorum.Daha hızlısı ve şutları olanı gibi. Yani biraz gelişmiş versiyonu gibi. Mesela Abd'den ismi bizimle çıkmış bir diğer isim Pepi'de Halil Dervişoğlu'nun daha forvet versiyonu gibi tarz olarak öyle duruyor en azından videoda.
kümeden alip yukarlara tasidi taktiri sonuna kadar hak etti, keza sevmesemde eski cimbomlu Emrede fener icin saglam adimlar atiyor, Nuriye sahip cikalim. Almanya takiminin formasini terleten simdi TRnin bas taci olan Mesut Özilmi, almanyada dogup israrlara ragmen Türkiyemizin formasini terleten Nuri Sahinmi degerli?
su sivas deplasmanini gecelim marta kadar yavas yavas basamak atlayarak ligin zirvesine oturalim. TSden ümidi kesmistim artik ipi gögüslerler diye düsünüyordum, nihayetinde onlarda hata yapiyorlar, imkasizi aramaliyiz.Ersun sonrasi baya bir devrim bu. Kadrodan bir de kendini kesmis oldu(Kara mizah yapalim). Gunun sonunda, bence sezon sonu degerlendirmek ve takip etmek lazim kendisini. Benim gordugum oldukca iyi.
Emre konusunda pek katilmiyorum. Bugun (dun) oynadiklari macin ozetine gore oyle cokda iyi oynamamislar hatta kismetlilermis. Yanlis hatirlamiyorsam birkac hafta onceki Sivas maclarida boyleydi. Tam bir kimlik oturttugunu soylemek zor.
-Galatasaray, talisca ile anlaşmak üzere. Tekrar, üstüne basa basa söylüyorum.
-Jovici kiralayabilir.
-Gedson transferi de perşembeden önce açıklanmaz ama Gedson, Galatasarayın da kaptanı olacak.
-GELELİM YABANCILAR KİMLER? +Ama bir dakika, ondan önce bir cümle; Sergen Zeren soruyor: "Konuşulduysa kaçırdım ama, kamavinganın Galatasarayla olan ilgisi ne durumda?" -kamavinga bitti. kamavinga , Galatasarayın futbolcusu.
![]()
yüregimizemi indircen-Galatasaray, talisca ile anlaşmak üzere. Tekrar, üstüne basa basa söylüyorum.
-Jovici kiralayabilir.
-Gedson transferi de perşembeden önce açıklanmaz ama Gedson, Galatasarayın da kaptanı olacak.
-GELELİM YABANCILAR KİMLER? +Ama bir dakika, ondan önce bir cümle; Sergen Zeren soruyor: "Konuşulduysa kaçırdım ama, kamavinganın Galatasarayla olan ilgisi ne durumda?" -kamavinga bitti. kamavinga , Galatasarayın futbolcusu.
![]()
KesinlikleŞu devre arasına 8 puan farkla falan girersek şahane olur Trabzon puan kaybetti yine kaybedecek strese girmeye çok müsait bir camia ve hocaya sahipler marta kadar Avrupa kupası yok seri galibiyetler alıp devre arasında da gerekirse az ama nokta atışı transferler yapmak lazım boşa atacak kurşunumuz yok 3 tane olsun ama nelsson gibi cica gibi olsun direk takıma katkı versin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
su sivas deplasmanini gecelim marta kadar yavas yavas basamak atlayarak ligin zirvesine oturalim. TSden ümidi kesmistim artik ipi gögüslerler diye düsünüyordum, nihayetinde onlarda hata yapiyorlar, imkasizi aramaliyiz.
valla korona belasi seyircisiz oynatmalara mahkum etmeden arayi olabildigince kismak lazim, pek konusulmuyor ama bazi devletler basladi yine, örnegin avusturya, almanya, ingiltere...Orasi oyle ki haftaya Hatay ile oynuyorlar. fb-bjk maci da var. Biraz gozlerden irak olacagiz. Bizde ibb ile oynuyoruz gerci ama mac icerde. 3-4 mac seri yapsak ne guzel olur.

Şu devre arasına 8 puan farkla falan girersek şahane olur Trabzon puan kaybetti yine kaybedecek strese girmeye çok müsait bir camia ve hocaya sahipler marta kadar Avrupa kupası yok seri galibiyetler alıp devre arasında da gerekirse az ama nokta atışı transferler yapmak lazım boşa atacak kurşunumuz yok 3 tane olsun ama nelsson gibi cica gibi olsun direk takıma katkı versin
Bize saydiklarindan ziyade marcao gibi direkt katki verecek ayağı yere basan sonuna kadar mücadele eden hırslı oyuncular gerekŞu devre arasına 8 puan farkla falan girersek şahane olur Trabzon puan kaybetti yine kaybedecek strese girmeye çok müsait bir camia ve hocaya sahipler marta kadar Avrupa kupası yok seri galibiyetler alıp devre arasında da gerekirse az ama nokta atışı transferler yapmak lazım boşa atacak kurşunumuz yok 3 tane olsun ama nelsson gibi cica gibi olsun direk takıma katkı versin
Koya koya gidicez yapacak bir şey yok bedavaya kaybettiğimiz puanların bir bedeli bu bize bu hafta kazanicaz inşallah kurdun dişine bir kez kan değdi mi durduramazlar biz hiç potaya giremedik bir girdik mi darmadağın ederizBugün takımı havaalanında karşılayıp Şampiyon Trabzon tezahüratları yapıyorlardı. Dağılmaya müsaitler. 18’de kapanır 28’de(puan durumunu hiç bilmiyorum), Yeter ki biz kazanalım. Cidden biz kazansak puan farkını kapatırız. Yeter ki biz Kazanalım’ı başaramıyoruz. Altay, Malatya, Fener oyunlarını TS oynasa 9 puan yapmıştı. Büyük takımın kazanması gereken yeteri oyunu oynuyoruz aslında ama belli ki daha fazlasını yapmak gerekir. Devreye kadar fikstür zorlu ama hepsini kazanmak gerekiyor. Sivas, Başak, Antalya, Adana. Bu 4 maça final gözüyle bakmak gerekiyor.
+Hollanda.valla korona belasi seyircisiz oynatmalara mahkum etmeden arayi olabildigince kismak lazim, pek konusulmuyor ama bazi devletler basladi yine, örnegin avusturya, almanya, ingiltere...
Yeni transferler adına söyledim o isimleri ki evet marcao en formda en katkı veren oyuncumuz olsa da Cica ve Nelsson çok iyi başladılar çok iyi ilerliyorlar ikisi de takımda olmadığı anda yokluklari çok farkedilecek isimlerBize saydiklarindan ziyade marcao gibi direkt katki verecek ayağı yere basan sonuna kadar mücadele eden hırslı oyuncular gerek