GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 357

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
543,4K
Sayfa
357/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cicaya oranla fp olarak daha iyi durumda şuan. daha fazla iş yaptı maç aldırdı falan
dun bile 3 asist yapabilirdi. bize gelemeden 10 maçını izlediğim bir herif beklentim var o yüzden. daha asist yönünü çok görmedik bağlantı oyuyuna katamadık cocugu
geldiği ilk zamanlar güzel esintiler sundu ne olduysa kesik yedikten sonra oldu dibi görmeye gidiyo şuan.

cicadan umutsuzum ama orada net kazıklandık bence.
çok güzel goller attığı maçlarda da iyi oynamamıştı ama. gaziantep ve göztepe maçları

bize gelmeden evvel iki maçını izlemiştim. biri lig, biri avrupa. ligdeki maçta uzaktan şahane bir gol atmıştı ama kötü oynamıştı.
avrupa maçında yine ortalarda yoktu ve elendiler. hatta penaltı kaçırmıştı galiba penaltılara kalan maçta

orada ne oynuyorsa şu an bizde de onu oynuyor. umarım değişir ama bana pek öyle olacakmış gibi gelmiyor.

satmadık. napoliyle eşleştik elendik. ligi 7. bitirdik sezon sonu gelen teklif 8m
Bu takımlar öyle oyuncu almıyorlar reis uzun süre izlerler takım değil bireysel performansi ve potansiyeline göre alırlar 15 verecekse o günde verir bugünde her oyuncu satılmak zorunda da değil gelen ilk teklifte 25 milyon serbest kalma bedeli var versinler alırlar zaten

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok güzel goller attığı maçlarda da iyi oynamamıştı ama. gaziantep ve göztepe maçları

bize gelmeden evvel iki maçını izlemiştim. biri lig, biri avrupa. ligdeki maçta uzaktan şahane bir gol atmıştı ama kötü oynamıştı.
avrupa maçında yine ortalarda yoktu ve elendiler. hatta penaltı kaçırmıştı galiba penaltılara kalan maçta

orada ne oynuyorsa şu an bizde de onu oynuyor. umarım değişir ama bana pek öyle olacakmış gibi gelmiyor.
topçu gözlemleme konusunda pek mahir değilim hatta sıçtığım tespitler de çok olmuştur. morutanın iyi maçlarını izledim ben özellikle sağ içte takımı yönettiği baya oyuna hakim olarak oynadığı maçları hatırlıyorum. ha ligler arası uçurum vardır çocuk homesick e dusmustur o yuzden sıvıyodur bilemem ama şuan gozuktugu kadar kotu bir topcu değil ondan eminim.

24.hafta Kasımpaşa-Galatasaray

Okan
Oğulcan Alpaslan Kaan Pva
Cica Morutan Aytaç
Solbakken Halil Barış

pepe-meme.gif

topçu gözlemleme konusunda pek mahir değilim hatta sıçtığım tespitler de çok olmuştur. morutanın iyi maçlarını izledim ben özellikle sağ içte takımı yönettiği baya oyuna hakim olarak oynadığı maçları hatırlıyorum. ha ligler arası uçurum vardır çocuk homesick e dusmustur o yuzden sıvıyodur bilemem ama şuan gozuktugu kadar kotu bir topcu değil ondan eminim.
umarım öyledir üstat.

ne zaman bu rumen ikiliyi sahada görsem toplam 10 milyon euro sahada hareket ediyormuş gibi görüyorum

her defasında sahadan uçup gidiyor para :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt