Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
gece 2 kadeh içen başlıyor duyum vermeye kral iş,yiyorsa rodop dede gibi hanım evden kovunca ayazda yayın yapın
Kalecinin sakat olduğu uefaya 3 adamın eklendiği tabloda marcaoyla nelsonu falan gönderecekler nerdyse yazılan haberlerindeHoca kendisi alacağız demişti sanki.
sıkış başlamış gibiKeremi de yollar az sonraHala oyunculari gonderiyor.
Gökhan Dinç: “Berkan ve Taylan ise yine İtalya takımları için gündemde.”
Bir Muslera kaldi sanirim o da sakat.
tesekkur ederim , gergin ve sinirliyim.Yorgun , bıkkın , umutsuz ve şaşkın vaziyetteyim.
Sen nasılsın Mehmetcim
çok güzel goller attığı maçlarda da iyi oynamamıştı ama. gaziantep ve göztepe maçlarıcicaya oranla fp olarak daha iyi durumda şuan. daha fazla iş yaptı maç aldırdı falan
dun bile 3 asist yapabilirdi. bize gelemeden 10 maçını izlediğim bir herif beklentim var o yüzden. daha asist yönünü çok görmedik bağlantı oyuyuna katamadık cocugu
geldiği ilk zamanlar güzel esintiler sundu ne olduysa kesik yedikten sonra oldu dibi görmeye gidiyo şuan.
cicadan umutsuzum ama orada net kazıklandık bence.
Bu takımlar öyle oyuncu almıyorlar reis uzun süre izlerler takım değil bireysel performansi ve potansiyeline göre alırlar 15 verecekse o günde verir bugünde her oyuncu satılmak zorunda da değil gelen ilk teklifte 25 milyon serbest kalma bedeli var versinler alırlar zatensatmadık. napoliyle eşleştik elendik. ligi 7. bitirdik sezon sonu gelen teklif 8m
mevlana şekeri diyim bu sefer
Pva ile muriç takas olmuyo mu yaw24.hafta Kasımpaşa-Galatasaray
Okan
Oğulcan Alpaslan Kaan Pva
Cica Morutan Aytaç
Solbakken Halil Barış

İsmaile sicilyadan bodyguard teklifi varMaşallah takıma komple italyadan teklif var..
Kalanlar : Ömer, ismail , emre , aytac hayırlısı..
Taraftarın yönelimine göre , ne istiyorlarsa onu veriyorlar işteKalecinin sakat olduğu uefaya 3 adamın eklendiği tabloda marcaoyla nelsonu falan gönderecekler nerdyse yazılan haberlerindesıkış başlamış gibi

24.hafta Kasımpaşa-Galatasaray
Okan
Cica Morutan Aytaç
Solbakken Halil Barış
topçu gözlemleme konusunda pek mahir değilim hatta sıçtığım tespitler de çok olmuştur. morutanın iyi maçlarını izledim ben özellikle sağ içte takımı yönettiği baya oyuna hakim olarak oynadığı maçları hatırlıyorum. ha ligler arası uçurum vardır çocuk homesick e dusmustur o yuzden sıvıyodur bilemem ama şuan gozuktugu kadar kotu bir topcu değil ondan eminim.çok güzel goller attığı maçlarda da iyi oynamamıştı ama. gaziantep ve göztepe maçları
bize gelmeden evvel iki maçını izlemiştim. biri lig, biri avrupa. ligdeki maçta uzaktan şahane bir gol atmıştı ama kötü oynamıştı.
avrupa maçında yine ortalarda yoktu ve elendiler. hatta penaltı kaçırmıştı galiba penaltılara kalan maçta
orada ne oynuyorsa şu an bizde de onu oynuyor. umarım değişir ama bana pek öyle olacakmış gibi gelmiyor.
24.hafta Kasımpaşa-Galatasaray
Okan
Cica Morutan Aytaç
Solbakken Halil Barış
umarım öyledir üstat.topçu gözlemleme konusunda pek mahir değilim hatta sıçtığım tespitler de çok olmuştur. morutanın iyi maçlarını izledim ben özellikle sağ içte takımı yönettiği baya oyuna hakim olarak oynadığı maçları hatırlıyorum. ha ligler arası uçurum vardır çocuk homesick e dusmustur o yuzden sıvıyodur bilemem ama şuan gozuktugu kadar kotu bir topcu değil ondan eminim.