GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 376

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,8K
Sayfa
376/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

müthiş 1 herif gibi

hasbulla-magomedov-kimdir-hasbulla-magomedov-kac-14198388_5304_amp.jpg

Bana kalırsa bu takımın hem Gedson tipinde çift yönlü (özellikle tackle becerisi iyi olan geçiş hücumu yememizi engelleyecek) 8 numara hem de yerleşik savunma yapmamızı sağlayacak fizik olarak güçlü defansif özellikleri gelişmiş bir 6 numaraya ihtiyacımız var

Artık Kerem + Okan Kocuk ikilisine ek olarak Berkan ı da sol bek gibi oynatıp 3 yerliyi de öyle tamamlardım

Bana kalırsa bu takımın hem Gedson tipinde çift yönlü (özellikle tackle becerisi iyi olan geçiş hücumu yememizi engelleyecek) 8 numara hem de yerleşik savunma yapmamızı sağlayacak fizik olarak güçlü defansif özellikleri gelişmiş bir 6 numaraya ihtiyacımız var

Artık Kerem + Okan Kocuk ikilisine ek olarak Berkan ı da sol bek gibi oynatıp 3 yerliyi de öyle tamamlardım
Osman Bukari gibi de oyun zekası güçlü kanat lazım :)

Ceide çok yetenekli inşallah gelmez bize yazık çocuğun kariyerine Morutan geldi de noldu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu yapmayın etmeyin.Keremde yetenekliydi ne odu bitti mi.Hangi seviyeye geldi gördük.Morutan yetenekli falan değil..Oyunculara abartmakdan vazgeçin.
ceide yetenekliyse çatır çatır oynar rahat olun.
Burada sıkıntı ve sormamız gereken soru bu kadar yetenekliyse biz bu adamı nassıl alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt