Hasbullaavatardaki kim
Hasbullaavatardaki kim
ÖpmemBukemedigin eli opeceksin.Yoksa kendine zarar verirsin.
l.moskova maçında 1 kere yapınca millet gaza gelmişti bizde
bandırma da city değil kiBunla o bir mi kardes Allahini seversen Burda kici kirik bir Turk ligi takimina yapiyorsun orda Avrupada hersene duzenli oynayan bi takima yapiyorsun bu hareketi.
l.moskova maçında 1 kere yapınca millet gaza gelmişti bizde
Osman Bukari gibi de oyun zekası güçlü kanat lazımBana kalırsa bu takımın hem Gedson tipinde çift yönlü (özellikle tackle becerisi iyi olan geçiş hücumu yememizi engelleyecek) 8 numara hem de yerleşik savunma yapmamızı sağlayacak fizik olarak güçlü defansif özellikleri gelişmiş bir 6 numaraya ihtiyacımız var
Artık Kerem + Okan Kocuk ikilisine ek olarak Berkan ı da sol bek gibi oynatıp 3 yerliyi de öyle tamamlardım

Lan yeni gördüm matematiği de unutmuşsunIrfan
Boey Nelsson Marcao PvA
Berkan
Gedson Cica
Solbakken/Morutan Piatek Kerem
Su 3 oyuncuyu hemen alin bitirin. Son dk kadar beklemeyin
İrfan Gedson Solbakken Piatek 3 oyuncu mu yapıyo 
Yahu yapmayın etmeyin.Keremde yetenekliydi ne odu bitti mi.Hangi seviyeye geldi gördük.Morutan yetenekli falan değil..Oyunculara abartmakdan vazgeçin.Ceide çok yetenekli inşallah gelmez bize yazık çocuğun kariyerine Morutan geldi de noldu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 yaparLan yeni gördüm matematiği de unutmuşsunİrfan Gedson Solbakken Piatek 3 oyuncu mu yapıyo
![]()
Saka gibisinizOcak ayında yarım oyuncu bile alınmamalı
Transferler Temmuzda yeni hoca ile birlikte yapılmalı en az 10 oyuncu
Saka gibisiniz
De Bruyne gelse takıma Çikaldau'dan kötü oynar bu şartlarda neden transfer yapalım.