GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 387

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
387/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hafif kestirmek suretiyle şanlı klübümüzü rüyamda gördüm yanlış görmediysem benficayla oynuyoduk kalede tuhaf bi herif vardı topu uzun oynayıp hücumdan birini posyona soktu yine posyona giren yanda boş biri varken vermeyip ayak ucuyla kaleye dürttü ve kaleci kurtardı. dönen top ise filelerimizdeydi. rakipten biri şut çekti başka bi herif kafasını uzattı ve kaleciden önce davrandı top fileler ile buluştu. benfica buraya düştü mü bilmiom ama bu tip bi takım çıkabilir ve dediğim şeye çok benzer aksiyonlar yaşanabilir.

hafif kestirmek suretiyle şanlı klübümüzü rüyamda gördüm yanlış görmediysem benficayla oynuyoduk kalede tuhaf bi herif vardı topu uzun oynayıp hücumdan birini posyona soktu yine posyona giren yanda boş biri varken vermeyip ayak ucuyla kaleye dürttü ve kaleci kurtardı. dönen top ise filelerimizdeydi. rakipten biri şut çekti başka bi herif kafasını uzattı ve kaleciden önce davrandı top fileler ile buluştu. benfica buraya düştü mü bilmiom ama bu tip bi takım çıkabilir ve dediğim şeye çok benzer aksiyonlar yaşanabilir.

Nelson adinda bir oyuncu bekliyorum mesajindan sonra gayet bir post daha @belmas

TFF her şeye engel koyduğu yetmemiş gibi transfer dönemini 12 ocakta açıyor dünyanın en saçma sistemi olabilir geç kapatabilirsin 1 Ocakta aç 14 şubatta kapat transfer dönemini 12 Ocakta açsan ligin 2. yarısında 2. hafta maçları oynanmış oluyor bu kadar becereksiz olmayı nasıl becerebiliyorlar

Taylan, Berkan, Aytaç, Okay...

5f156dab0f254416505ef91d.jpg
Vermek istediğin mesajı anladım ama Aytaç gidecek zaten; Okay-Taylan çok extrem durumlar dışında birlikte oynamazlar. Okay oynarsa, Berkan da orjinal mevkiinde (8) olur, sıkıntı yok; hatta solbekte denenmesini isterim, PVA ve Ömer' in yapıp da Berkan' ın yapamayacağı pek bir aksiyon gelmiyor aklıma, olumlu özellikleri ise epey ağır basar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt