GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 395

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
395/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem gibi alt liglerde muhakkak başka oyuncularda vardır buna katılıyorum ama Türkiye de yabancı sınırı geldiği anda az biraz potansiyelli oyuncunun fiyatı 3 milyon eurodan başlıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi ben Türkiye'den alma taraftrı değilim satabiliyorlarsa 3e satsınlar. 27 yaşında istikrarlı gördüğü yerden yazan fenere 5 çekilip Trabzon'a neredeyse peşkeş çekilen bakasetasın fiyatı varken kimse bir oyuncuya sırf türk diye o paraları vermemeli.
Örnekler ortada.
Berkan burada yetişmedi ama bulup alıp sattılar, keza Beşiktaş'ın kiraladığı almancıyı da beğeniyorum, Sinan kurt var.
Sonra senin altyapın niye var bunu düşünmeli. Yunus bugün bizim olmasa almak için herkes sıraya girerdi önde biz olurduk 10 milyon çekerlerdi.
Beşiktaş rıdvanı yetiştirdi herifin 1 senelik gelişimi muazzam.

Araştırınca-bulunca-yetiştirincd oluyor.
1 sene Anadolu'dan bomservisli topçu almazsın gubetçi yada altyapı yaparsın. Kaybın olacağını düşünmüyorum, sonuçta genç bir takım yaratıldı kiralıklarla birlikte 3 sene ligden oyuncu almadan kaybın olacağını düşünmüyorum.

Şimdi misal bartuğ-atalay üzerine düşsek Taylan kadar topçu olamaz mı?
Sonra sözleşme imzalamayıp gidiyorlar gidene kadar da harcıyoruz çocukları olacaksa kariyerleri sekteye uğruyor.

niye oyle diyorsun genclerimiz cok yetenekli mustafa kapi ornegi var erasmus yapip geri dondu
Çocuklara laf etmeye gerek yok burada.
En mantıklısı o yaptı, şimdi gitmeyen bir Atalay var istese o da giderdi gitmedi şimdi Atalay ben gidiyorum dese hangi 1.lig takımından hangi maaşı alabilir.
O günde dediğim gibi gidip 2 sene Avrupa eğitimi alsa döndüğünde kafadan kaybedeceği birşey yok.
Bu çok önemli bir detay, elinde ekstra olarak Avrupa tecrübesi oluyor. Üzerine Karagümrük deniyor. Mis gibi kariyer ne olursa olsun. Kapı kalsaydı yazın niğdeye gider oradan 3.ligde yok olur giderdi.
1-kendi reklamını otomatikman yaptı, yaptırdı.
2-kariyerinr Lille ekletti
3-başladığı yere döneyim dediğinde bir tık daha ileride başlıyor.

Biz taraf olduğumuz için küçümsüyoruz ama Kapı örneği baya baya bir futbolcu için olumlu bir örnek teşkil ediyor.

Arkadaslar, bi sorum olacak. Bazi arkadaslarin mesajlarinin altinda gscimbom mobil uygulamasindan gönderildi diye yaziyor, fakat ben mobil uygulamasini appstore‘umda bulamiyorum (iphone). Neden acaba? Mobil uygulama neden bulunamiyor?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ülke ayarlarıyla alakalı olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala bu saçma şeyi yapıyolar
bu dandik şey için klübün parasından 1 kuruş çıkıyosa b.e. cebinden tazmin etmelidir

Yöneticiler basarili bir yil gecirdik diyerek kutlama yapacaklar, bizde burda transfer bekleyelim. Nasil olursa daha iyi oluruz diye kafa yoralim. Yazik bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt