Tuna Köse
İmparator
Vallahi ben Türkiye'den alma taraftrı değilim satabiliyorlarsa 3e satsınlar. 27 yaşında istikrarlı gördüğü yerden yazan fenere 5 çekilip Trabzon'a neredeyse peşkeş çekilen bakasetasın fiyatı varken kimse bir oyuncuya sırf türk diye o paraları vermemeli.Kerem gibi alt liglerde muhakkak başka oyuncularda vardır buna katılıyorum ama Türkiye de yabancı sınırı geldiği anda az biraz potansiyelli oyuncunun fiyatı 3 milyon eurodan başlıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Örnekler ortada.
Berkan burada yetişmedi ama bulup alıp sattılar, keza Beşiktaş'ın kiraladığı almancıyı da beğeniyorum, Sinan kurt var.
Sonra senin altyapın niye var bunu düşünmeli. Yunus bugün bizim olmasa almak için herkes sıraya girerdi önde biz olurduk 10 milyon çekerlerdi.
Beşiktaş rıdvanı yetiştirdi herifin 1 senelik gelişimi muazzam.
Araştırınca-bulunca-yetiştirincd oluyor.
1 sene Anadolu'dan bomservisli topçu almazsın gubetçi yada altyapı yaparsın. Kaybın olacağını düşünmüyorum, sonuçta genç bir takım yaratıldı kiralıklarla birlikte 3 sene ligden oyuncu almadan kaybın olacağını düşünmüyorum.
Şimdi misal bartuğ-atalay üzerine düşsek Taylan kadar topçu olamaz mı?
Sonra sözleşme imzalamayıp gidiyorlar gidene kadar da harcıyoruz çocukları olacaksa kariyerleri sekteye uğruyor.