GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 466

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,2K
Sayfa
466/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır maç falan yokken ve transfer süreci pek iç açıcı değilken Terim güvenoyu yokluyor. Gidecekmiş gibi yaparak varsa soru isaretliler onların soru işaretini yok edip bir süredir desteğini çeken taraftari yanına alıyor. Yakında dış mihraklar biter yerine yönetim suçlu olur. Ben bu filmi birçok kez gördüm. Savaş baltasini Denizli faciasından sonra çekti, yarın başkana transfer bütçemiz ne kadar soracağım diye. Umarım bu sefer yönetim sağlam durur ve şutlar sn TDmizi

Hazır maç falan yokken ve transfer süreci pek iç açıcı değilken Terim güvenoyu yokluyor. Gidecekmiş gibi yaparak varsa soru isaretliler onların soru işaretini yok edip bir süredir desteğini çeken taraftari yanına alıyor. Yakında dış mihraklar biter yerine yönetim suçlu olur. Ben bu filmi birçok kez gördüm. Savaş baltasini Denizli faciasından sonra çekti, yarın başkana transfer bütçemiz ne kadar soracağım diye. Umarım bu sefer yönetim sağlam durur ve şutlar sn TDmizi

Böyle bir açıklama yok, zira konuşmanın devamında bu ortamda transfer yapamayadabiliriz, ekonomik durum sıkıntılı dedi.

Böyle bir açıklama yok, zira konuşmanın devamında bu ortamda transfer yapamayadabiliriz, ekonomik durum sıkıntılı dedi.
Adminim kaçırmış olabilirsin yarın yönetimle görüşüp transfer icin ekonomik durumu soracağım dedi, sonrasında ülke ekonomisi ve takım ekonomisi kötü dedi. Cengiz döneminde de çoğu kez aba altından sopa gösterdi Terim başlarda. Hiçbir zaman Aysal başkan gibi net konuşmaz FT. 3 saçma laf 1 tane kendi tarzında tehdit. Hep böyle oldu bugüne kadar. Hatta o demecten sonra yönetimi taraftarın önüne atıyor diye yazmıştım foruma yanlış hatırlamıyorsam

Ekonomik duruma bağlamasının tek sebebi Denizli hezimetidir. Yoksa turu geçsek transfer konusunda o açıklamayı yapmayacağını herkes bilir. Transfer isteyecek yüzü yok artık olmaması da lazım denizliyi de bi zahmet geç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendim dahil kimsenin galatasaraya zarar vermesine izin vermem gibi seyler soylemisti basin toplantisinda ama en buyuk zarari kendisi veriyor kulube suan.

Tutmayan transferler
Sacma sapan, hicbir bok bilmeyen antrenorler
Genc oyunculara karsi takindigi garip tavir
Aldigi cezayı saymiyorum bile.

Hala 4-5 oyuncu alinacak gibi haberler dönüyor basında. Umarım uydurmadır ve umarim yonetimde kör olmayan birileri vardır.

Mariano gitti yerine 4 oyuncu aldık hala takviye lazim diyoruz.
Omar
Sener
Yedlin
Boey

Forvete gomisten sonra sanirim 7 oyuncu aldik kiraliklarla beraber hala forvet bakiyoruz. Bu mezarlik baska mevkilerede sıçrıyor.

Ben eminim temmuzda yine 1 veya 2 bolge sil bastan olacak.

FEDFF67B-D8EC-4CBE-BEFD-16CD63FA9BF1.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt