Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur lütfen atVar acik acik gosteriyorum link atayim mi
onlyfans.com.tr/yarronunyarrosuOlur lütfen at
2. Sol beki ömer bayram olan bir takıma Fatih terim 2 tane daha sol bek isteseydi burada neler konuşulurdu acabaTrondsen İsmail denswill varken sol bek mi almislar
Transfer forumu başlığı fatih terim nefreti olduysa bunu okumak da size düşer...
![]()
Fatih Terim alerjisi olmak!
Türk futbolunun 2 numaralı adamı hiç tartışmasız Fatih Terim’dir… Amma velakin her zaman başarısız olsunda saldıralım denen adamıda Fatih Terim’dir!.. Neden?www.internethaber.com
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konusunu actim oraya Birak bir zahmet sagolonlyfans.com.tr/yarronunyarrosu
Başlığa bakıp yorum yapma. Oku öyle gelne var bu yazıda şimdi
4 saatlik uyku her tarafı düşman dolu arkandayız reis tadında bir şey
Başlığa bakıp yorum yapma. Oku öyle gel
Aferinokudum işte
@Alpay Y. AlarTransfer forumu başlığı fatih terim nefreti olduysa bunu okumak da size düşer...
![]()
Türk futbolunun 2 numaralı adamı hiç tartışmasız Fatih Terim’dir… Amma velakin her zaman başarısız olsunda saldıralım denen adamıda Fatih Terim’dir!.. Neden?www.internethaber.com
Bana düşman yaratma renktaş
Türkiye'nin temel sorunu körü körüne taraf tutmak. Siyasette de böyle bu iş. Taraftarı olduğun bir olgunun yanlışları varsa eleştirilebilmeli. Olumlu eleştiri gelişimin en önemli yapı taşıdır. Aslansın, ölümüne arkandayız filan bunlar hamaset. Bunlarla 1 adım ileri gidemeyiz, gidemiyoruz da zaten. Olum eleştiriyi alabilmek de yetkinliktir. Eleştiri yapmayı bilmediğimiz gibi almayı da bilmiyoruz maalesef. Hemen kavgaya evriliyor iş.Transfer forumu başlığı fatih terim nefreti olduysa bunu okumak da size düşer...
![]()
Sevecegi bir yazi oldugunu dusunmekteyim o yuzden mentionladim rnkoBana düşman yaratma renktaş
Teşekkür ederim. Yanlış anladım sanırımSevecegi bir yazi oldugunu dusunmekteyim o yuzden mentionladim rnko
Üçü de sol bek değil ki. Trondsen orta saha, denswill stoper, ismail futbolcu değil.Trondsen İsmail denswill varken sol bek mi almislar
Açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim ama sana katılmıyorum. Futbolun aktörleri futbolcular ve teknik adamlardır. Avrupada hangi takımın başkanını tanıyoruz. Real madrid ve barcelona dışında. Sayamayız. Saha kenarında teknik adamların hakemlere davranışına baktığımız zaman sürekli sert tepkiler sürekli fuck off kelimeleri. Burada hocaya verilen cezalara bakınca klopp Mourinho gibi adamlar çalışssa emin ol sezonda 5 maç zor çıkarır. Tabi ceza standardı olursa. Hocaya verilip sergen e verilmeyen hocaya verilip şenol güneş e abdullah avcıya verilmeyen cezaları unutup hocanın ceza almasını eleştirmekte samimiyetsizlik.Türkiye'nin temel sorunu körü körüne taraf tutmak. Siyasette de böyle bu iş. Taraftarı olduğun bir olgunun yanlışları varsa eleştirilebilmeli. Olumlu eleştiri gelişimin en önemli yapı taşıdır. Aslansın, ölümüne arkandayız filan bunlar hamaset. Bunlarla 1 adım ileri gidemeyiz, gidemiyoruz da zaten. Olum eleştiriyi alabilmek de yetkinliktir. Eleştiri yapmayı bilmediğimiz gibi almayı da bilmiyoruz maalesef. Hemen kavgaya evriliyor iş.
Fatih Hoca'da aynı, hep aynıydı. Geçmişte çok çalıştığı için, daha fazla futbol düşündüğü için işleri yürütebiliyordu. Artık torun. torba, Bodrum vs derken daha çok kodaman yönetici modunda takılıyor. Eğer yönetici olacaksa, teknik yetkileri devretsin, yönetici olsun, bütçe, para pul işlerine baksın. Yada iletişim sorumlusu olsun sağa sola sataşsın, bol bol ceza alsın. Hem gazını atar, bu arada da takıma zarar vermez.
Ama hepsi aynı anda olmuyor işte. Dünyada tek örneği bizde, oda çalışmıyor
ft istifaTransfer forumu başlığı fatih terim nefreti olduysa bunu okumak da size düşer...
![]()