Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel'in vermediği pasa bak bu adamı 3 sene izledik

Net Galatasaray'a direkt ihanet eden bir adamdı.

Tüm maçların içine ederdi. Falcao'nun ilk geldiği sezon maçların kırılma anlarında bu andavalın kaçırdığı %100 pozisyonlar var.

Devre arası uğursuz herifi Ajax'a gönderdik takım 8'de 8 yapıp şahlandı pandemi olmasa şampiyonduk.

Bu şerefsiz geldiğinden beri ne şampiyonluk gördük ne de şans yanımızda oldu.

Yeminim vardı bundan kurtulduğumuz gün işteki arkadaşları yemeğe götürdüm fblisi bjklisi fark etmeksizin.

ali turap bence ülkenin en potansiyelli futbolcusu,bi sagbek bi takımın hücumuna,defansına bu kadar hükmediyosa bi düşünsünler derim

Duyumcular bebelerle her gün sözleşme yapıldı diye haber giriyordu. İyi oldu resmi açıklamaların gelmesi. Ali Turap ile her gün yeni sözleşme için anlaşıyorduk.

ali turap bence ülkenin en potansiyelli futbolcusu,bi sagbek bi takımın hücumuna,defansına bu kadar hükmediyosa bi düşünsünler derim
Tamam Sergen, not aldım ve ilgili kişilere talimat verdim; iki sezon sonra kendisine öncelik tanınacak...

Şimdilik kapatsak bu konuyu, daha çok yolu var genconun, hemen olmaz...

Senin alt yapıyı bu kadar detaylı takip etmeni gerçekten çok takdir ediyorum ama Süleyman lus içinde yıllarca solbek alamayız çok yetenekli sol bek dedidigini hatırlıyorum.Suan nerde oynuyor bilmiyorum bile.Yani profesyonel seviye bence çok farklı.Okan burukun ilk maçını hatırlıyorum tsyd kupasında felkamp sanırım şans vermişti ben topcuyum diye bağırıyordu ilk 11 çıktı ayrıca emre belozogluda ilk maçına 11 çıktı .yani bunları söyle zorluk seviyesi bir maçta 90 dk görmeden umitlenmemek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt