- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
efsane acıklamalar.ndiasmiye ve irfancan manyagı gelse sampiyonduk bence.2 ay gedson hazır olacak diye bekledik.hoş irfancan kazık cıktı.gece görüşürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek sergy..gökhan sayesinde iyi bi altyapı gurusu oldugumu anladım bir kez daha.serdar kelleci gibileri var,bi de ben varım @Gökhan Sancak tesekkür ederim gökhan kardeşime
sende öylesin marsilyalıNe demek sergy..
Cansın.
Kulübü 2 milyon euro istiyormuş.
Özellikle ülkemizde 'wonderkid' payesi verilen futbolcular için en öncelikli konu fiziksel gelişimleridir zaten. Diğer özellikleriyle dikkat çekiyor, fizikten kaybediyorlar ekseriyetle. Mesela Ozan güçlü fiziği sayesinde Avrupa yaptı. Arda Güler fiziken zayıf olmasa cidden çok büyük paralar edebilecek yetenekte bir genç; bu haliyle olmaz elbette...yo ali turaptan eminim.milli takımda da baskın oynuyo.fiziki gelişimi önemli tabi ama teknik ve oyun bilgisi yüksek
Musleranin durumuna gore yabanci kaleci alınır.Burada herkes berbat kaleci diyor. Zannetmem. 1. kaleci olacak potansiyel yok simdilik.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ali Turap iyi bir yedek olsun sağ beke yeter bana çok bir beklentim yokpotansiyeline inandıgına şans verebilirsin.ali turapa güvendin diye her oyuncuya güvenemezsin.o kadar mantıksız da değiliz yani,kalkısma peşindesiniz bana.az sakin.usturuplu yaklasın bana arkadaşlar.
Aralarındaki kumaş farkı bir hazırlık maçında bile ortaya çıkmıştı müthiş bir öneriNelsson gitsin Metehan oynasın
Lan biz Emre Akbaba'yı kiralık değil direkt satmışız. Yeni haberim oldu
Lan biz Emre Akbaba'yı kiralık değil direkt satmışız. Yeni haberim oldu
500 bin euro + bonuslar falan filandı galiba.Lan biz Emre Akbaba'yı kiralık değil direkt satmışız. Yeni haberim oldu