Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin alt yapıyı bu kadar detaylı takip etmeni gerçekten çok takdir ediyorum ama Süleyman lus içinde yıllarca solbek alamayız çok yetenekli sol bek dedidigini hatırlıyorum.Suan nerde oynuyor bilmiyorum bile.Yani profesyonel seviye bence çok farklı.Okan burukun ilk maçını hatırlıyorum tsyd kupasında felkamp sanırım şans vermişti ben topcuyum diye bağırıyordu ilk 11 çıktı ayrıca emre belozogluda ilk maçına 11 çıktı .yani bunları söyle zorluk seviyesi bir maçta 90 dk görmeden umitlenmemek lazim
süleyman lus kiralık hala,oynayacagı kulüplere verirsen geri dönüşü olur.öylece kiralayıp,ardına bakmazsan bişey olmaz.bu konuda benim yapacagım bişey yok,gelişiminden kulüp sorumlu

emirhan civelek,fırat güllü ve ali yavuz kola da ciddi yazık oldu bu arada.fırat cok acayip yetenekti

Muslera sonrası kaleyi alması gerekiyor sözleşme uzatmasına sevindim tek eksik 2026'ya kadar olsa daha iyi olurdu.

potansiyeline inandıgına şans verebilirsin.ali turapa güvendin diye her oyuncuya güvenemezsin.o kadar mantıksız da değiliz yani,kalkısma peşindesiniz bana.az sakin.usturuplu yaklasın bana arkadaşlar.

Gelecek sezon da erken olur Ali Turap için. Hoca kim olursa olsun, rotasyonda 2. sıra için bile güvenmeyeceğini herkes biliyor. Çok tezcanlisın yav...
yo ali turaptan eminim.milli takımda da baskın oynuyo.fiziki gelişimi önemli tabi ama teknik ve oyun bilgisi yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt