Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek 6 numara %1000000000
Ben olsam Kizilyildiz veya Partizan'in filan orta sahasini alirim veya Rus liginden birini alalim ama yedek oldugunu bilerek gelecek.
Forvet %1000000000000
Solbek %10000000000000
Stoper %100000000000000
Son olarak da Cengiz'e %50 idim ama bu bitiricilik sorunu bitmeyecek gibi. Cengiz de olursa ballı kaymak

torreira'dan sende mi vazgeçtin :(
Üstat ben sarı karttan sonra tepki vermedim umrumda bile olmadı. Genel performansını beğenmiyorum adamın. Başakşehir maçı disinda zorlaşan belki bir iki maç daha sayarsin ama o kadar. Dominant bir performans bekliyordum hayal kırıklığı yaşıyorum

Acaba Taylan bu takim da Berkandan daha mi iyi bir yedek olur?

Üstat ben sarı karttan sonra tepki vermedim umrumda bile olmadı. Genel performansını beğenmiyorum adamın. Başakşehir maçı disinda zorlaşan belki bir iki maç daha sayarsin ama o kadar. Dominant bir performans bekliyordum hayal kırıklığı yaşıyorum
tabi orası öyle beklentimizin yanına yaklasamadi

Ama bu hali bile lig için gayet yeterli vazgeçmemek lazım yaşı da genç henüz tekrar pazarlanabilir

u21 kuralında beknazı oynatmayacaksak oraya genc bi 6 bulsunlar.seferovic ve anholta ek olarak mata da gidebilir.her ne kadar matanın katkı vereceğini düşünsemde hala,adam 2-3 sene top oynamadı.fiziği tamamen bitik.

normal bir Galatasarayda dün ilkyarı 5-0 bitmeli,ikinci yarı oyuna beknaz ve baran aksaka dahil olmalıydı.ama bizde berkan ve anholt giriyo,skor 2-0 falan.okan buruk baranı kadroya bile almıyo,dalga geçer gibi

midsö sivas macında oyanayabilir dendi,ama olmazsa barana ve hamzaya muhtaç kalacak

u21 kuralında beknazı oynatmayacaksak oraya genc bi 6 bulsunlar.seferovic ve anholta ek olarak mata da gidebilir.her ne kadar matanın katkı vereceğini düşünsemde hala,adam 2-3 sene top oynamadı.fiziği tamamen bitik.

normal bir Galatasarayda dün ilkyarı 5-0 bitmeli,ikinci yarı oyuna beknaz ve baran aksaka dahil olmalıydı.ama bizde berkan ve anholt giriyo,skor 2-0 falan.okan buruk baranı kadroya bile almıyo,dalga geçer gibi

midsö sivas macında oyanayabilir dendi,ama olmazsa barana ve hamzaya muhtaç kalacak
baran falan ağzıyla kuş tutsa gene değerini bilmez bizim yerli hocalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt