- 12 Ocak 2013
- 48.762
- 56.181
- 4.128
kerim çalhanoğlu veya rıdvan yılmaz alınmalı sol beke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro zaten şişkin, alabiliyorlarsa kaliteli adam alsınlar. Kalitesiz oyuncuysa transfere gerek yok. Alberto’yu yazın birkaç kez yazmıştım, hayran olduğum bir elemanDurum Luis Alberto
Son olarak, her zaman Luis Alberto ile ilgili bir sorun vardır . Sahadaki performansları her zaman tatmin edici olsa da, İspanyol oyuncunun Sarri ile hiçbir zaman bir buluşma noktası bulamamış olması bir sır değil. Ancak oyuncunun muhtemelen Ocak ayı başlarında Roma'dan ayrılması kuvvetle muhtemel. Her zaman peşinde olan Sevilla , son zamanlarda Isco'nun gitmesine izin verdi ve Luis Alberto ideal bir yedek olurdu. Lazio transfer için bastırıyor, ancak doğru ekonomik koşullar altında. Bu noktada biancocelesti, bir süredir takip edilen Veronalı Ivan Ilic'in üzerine atılacaktı.
@Hasan Çam bu transfer mümkün gibi
![]()
Mercato Lazio, a Sarri serve un vice Immobile. E su Luis Alberto... | CIP
Mercato Lazio, il tecnico biancoceleste ha dovuto cambiare i suoi piani con l'infortunio del bomber, mentre sullo spagnolo ci sono novità.www.calcioinpillole.com
Kerim nasıl acabakerim çalhanoğlu veya rıdvan yılmaz alınmalı sol beke
Magarada internet cekiyor mu reiskerim çalhanoğlu veya rıdvan yılmaz alınmalı sol beke
midsö gibi belirsiz,mata gibi fiziken bitik kimseye ihtiyaç yok gerçektenKadro zaten şişkin, alabiliyorlarsa kaliteli adam alsınlar. Kalitesiz oyuncuysa transfere gerek yok. Alberto’yu yazın birkaç kez yazmıştım, hayran olduğum bir eleman
mertensin 2.yarı savunma arkasına attıgı 5 tane gole dönüşecek pası var ama gomis ve kerem ezmiş ve degerlendirememiş topları.yazık gercekten
Oliveira takimin degismez oyuncusu o dedigin zaten olamaz. Sanirim rotasyona oyuncu bakiliyor benim anladigim bu.Adami alirsan hem nerde oynatacaksin? Hoca Mertensi oyundan almayi bile sevmiyor. Onun yerine oynatmaz. Oliveirada baya etkili, 2,75 milyon maas alan adami yedege mi cekecegiz? Bana asiri kolpa geliyor o haber.
Torreira gitmezse anca Eyüp Aydin gibi biri gelir orta sahaya.
Eyup aydin kimdir reis. Iyi yopcu m7durAdami alirsan hem nerde oynatacaksin? Hoca Mertensi oyundan almayi bile sevmiyor. Onun yerine oynatmaz. Oliveirada baya etkili, 2,75 milyon maas alan adami yedege mi cekecegiz? Bana asiri kolpa geliyor o haber.
Torreira gitmezse anca Eyüp Aydin gibi biri gelir orta sahaya.
türk sol bek az bildiğim kerim var ahbabKerim nasıl acaba