Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağrışım bile yapmadı, hiç hatırlayamadım maalesef...
Mersin İdman Yurdu'nun altyapısında yetişen Sinan Tanış; 1991-1996 yılları arasında 5 yıl boyunca kırmızı lacivert-formayı giydi. Gaziantepspor ve milli takım formalarını da taşıyan Sinan Tanış, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak amacıyla 4 Temmuz 1997 yılında yola çıkmış, ancak Mersin-Tarsus yolunda meydana gelen trafik kazasında, henüz 21 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

İtalya'da yapılan Akdeniz Oyunları'nda Olimpik Milli Takım formasını da giyen Gaziantepspor'lu Sinan Tanış geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Birlikte olduğu arkadaşı Konya Karamanspor'lu Ersoy Şenel yaralı olarak kurtuldu.​

Kaza Mersin - Adana karayolunda meydana geldi. Huzurkent yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybeden Tanış ters yola girdi. Karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Hurda haline gelen araçta can veren Tanış'ın cenazesi Mersin'e götürüldü.
Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Sinan Tanış 21 yaşındaydı. Tanış 95 - 96 sezonunda Mersin İdmanyurdu formasını da giymişti.
Konya Karamanspor'lu Ersoy Şenel, hurda haline gelen araçtan yaralı olarak kurtuldu. Arkadaşının öldüğünü bilmeyen Şenel'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İsmi Mustafa idi galiba...
@Sergen Zeren

Aklıma hemen bu adam geldi, KS da kiralık oynamıştı ama hayattaymış kendisi, Allah uzun ömürler versin...Mustafa ları karıştırmışım.

Kazada ölen Kayserisporlu Mustafa;

Su takima iki tane hizli hucumcu
+ Ilkay
+ Turk solbek

Almadan bize rahat mac izlemek yok

al ahly maçında aliou dieng inanılmaz bir gol attı. orta sahadı topu alıp herkesi yarıp geçerek attı golü biz bi ara bu adamı istiyorduk herhalde baya acayip gol attı herif messi golü resmen
197 macta 7 gol. Sansli adamsin adamin gol attigini görmek kolay degil gibi

Ulan kimsede yedek yerli stoper konuşmuyor.

Apoyla nelssona bişi olsa Eminle Metehana kalcaz. Şaka gibi.
Nesi var Emin ve Metehan'ın? Bence ikisi de çok rahat oynar ligde. Kendi değerlerimiz varken sırf daha çok oynuyor diye elin çöplerine para gömmeyi doğru bulmuyorum.

Di Maria'yi eskiden cok isterdim ama pilimiz daha da erken bitecek.

Nesi var Emin ve Metehan'ın? Bence ikisi de çok rahat oynar ligde. Kendi değerlerimiz varken sırf daha çok oynuyor diye elin çöplerine para gömmeyi doğru bulmuyorum.

Emin ve Metehan gayet iyi yedekler bence.

Yedek olarak bile kullanmayacaksan kirala zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt