Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.882
- 4.572
- 1.468
dehset ül vahset olur dimaria
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bende hiç hatırlamadım ama trafik kazasında vefat eden bir topçumuz varmış hatta gol kralı olmuş 80 lerin bnaşında onu duymuştum sadeceÇağrışım bile yapmadı, hiç hatırlayamadım maalesef...
İsmi Mustafa idi galiba...valla bende hiç hatırlamadım ama trafik kazasında vefat eden bir topçumuz varmış hatta gol kralı olmuş 80 lerin bnaşında onu duymuştum sadece
valla üstad ismi net hatırlamıyorum zaten olayıda bir büyüğümden duymuştumİsmi Mustafa idi galiba...
Mersin İdman Yurdu'nun altyapısında yetişen Sinan Tanış; 1991-1996 yılları arasında 5 yıl boyunca kırmızı lacivert-formayı giydi. Gaziantepspor ve milli takım formalarını da taşıyan Sinan Tanış, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak amacıyla 4 Temmuz 1997 yılında yola çıkmış, ancak Mersin-Tarsus yolunda meydana gelen trafik kazasında, henüz 21 yaşındayken hayatını kaybetmişti.Çağrışım bile yapmadı, hiç hatırlayamadım maalesef...
Anhel di Maria söylentileri mevcut
Kolpaya son ver OralAnhel di Maria söylentileri mevcut
@Sergen Zerenİsmi Mustafa idi galiba...
197 macta 7 gol. Sansli adamsin adamin gol attigini görmek kolay degil gibial ahly maçında aliou dieng inanılmaz bir gol attı. orta sahadı topu alıp herkesi yarıp geçerek attı golü biz bi ara bu adamı istiyorduk herhalde baya acayip gol attı herif messi golü resmen
Su takima iki tane hizli hucumcu
+ Ilkay
+ Turk solbek
Almadan bize rahat mac izlemek yok
Skssksmsk
Kuş avındayım kankaNerdesin la sen
Nesi var Emin ve Metehan'ın? Bence ikisi de çok rahat oynar ligde. Kendi değerlerimiz varken sırf daha çok oynuyor diye elin çöplerine para gömmeyi doğru bulmuyorum.Ulan kimsede yedek yerli stoper konuşmuyor.
Apoyla nelssona bişi olsa Eminle Metehana kalcaz. Şaka gibi.
Nesi var Emin ve Metehan'ın? Bence ikisi de çok rahat oynar ligde. Kendi değerlerimiz varken sırf daha çok oynuyor diye elin çöplerine para gömmeyi doğru bulmuyorum.
abi bazen postacı filmindeki latif canlanıyo gözümde,sen böyle haşin bi giriş yapıncaBu Semih Nalbantla Murhan'a söyleyin ikisinin de içinden geçicem.
Pili bitmeden 1g 2a yapip maci bititir dimaryaDi Maria'yi eskiden cok isterdim ama pilimiz daha da erken bitecek.