Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya'ya çok iyi teklif yapılmış eğer doğruysa tabiki. Belki Ross yerine Emre Taşdemir önerilse daha ideal olabilirdi. Bu tekliften fazlasına kesinlikle gerek yok.

Son düzenleme:
Kingzat: sacha boey Real Madrid, Barcelona'da oynar.
Oliveira futbolcunun tillahı ,abdulkerim muthiş, Berkan müthiş.
Bu adamlara bir şey olursa sorumlu kingzat ve malum cenabet kişidir.

Yav bu bonservis isi daha cok erken. Adam sezonu bir bitirsin ondan sonra bakilir. 30 yasina girecek adami Jardelden sonra rekor transferi mi yapacagiz? Görende 1 € 20 lira degil ve yayin geliri komik seviyede sanmayacak.

Yazin oyuncular satilsin, adam fazla mac kacirmazsa ve PSG maasini karsilayacagi takim bulamadigi an ucuza aliriz herifi. Bu telas ne?

Atletico Madrid ve City’nin izlediği Altay’ın genç stoperi Efe Sarıkaya : “İdol olarak Marcao ve Abdülkerim’i örnek alıyorum. Hem hırçınlar hem topu oyuna iyi sokuyorlar. Altyapıda oynarken Abdülkerim abiyle konuşmuştuk o an çok mutlu olmuştum.”

bu cocuk 17 yasında,şimdiden tecrübe kazanıyor.ayrıca sol ayaklıymıs.alalım.ben bizim altyapıdaki stoperlerden 2006 dogumlu eren paşahanı ve 2008 dogumlu denizi begeniyorum.ayrıca yine 2008'li hasan turan var bi de, ozan kabak gibi olabilir,hataya acık oynasa da şu an.

Yav bu bonservis isi daha cok erken. Adam sezonu bir bitirsin ondan sonra bakilir. 30 yasina girecek adami Jardelden sonra rekor transferi mi yapacagiz? Görende 1 € 20 lira degil ve yayin geliri komik seviyede sanmayacak.

Yazin oyuncular satilsin, adam fazla mac kacirmazsa ve PSG maasini karsilayacagi takim bulamadigi an ucuza aliriz herifi. Bu telas ne?
O öyle olmuyor iste. Iki kere deneyip beceremedik (gedson + onyekuru)

Atletico Madrid ve City’nin izlediği Altay’ın genç stoperi Efe Sarıkaya : “İdol olarak Marcao ve Abdülkerim’i örnek alıyorum. Hem hırçınlar hem topu oyuna iyi sokuyorlar. Altyapıda oynarken Abdülkerim abiyle konuşmuştuk o an çok mutlu olmuştum.”

bu cocuk 17 yasında,şimdiden tecrübe kazanıyor.ayrıca sol ayaklıymıs.alalım.ben bizim altyapıdaki stoperlerden 2006 dogumlu eren paşahanı ve 2008 dogumlu denizi begeniyorum.hasan turan var bi de, ozan kabak gibi olabilir,hataya acık oynasa da şu an.ama o da 2008'li.çok küçük daha

baran ligde forma şansı bulur mu beybi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt