Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1673451268541.webp

BB bizi felc edecek resmen. Icardi felan derken hic transfer de yapamayabiliriz

BB ile ilgili şunu yazayım. Biz anlaşmayı yaparken Merkez Bankasının belirlediği faiz +1 üzerine yaptık. Diğer takımların çoğu 17-18'den sabit faiz üzerinden yaptı. Şuanda politika faizi %9 sanırım. Cumhurbaşkanının düşük faİz politikası çok işimize geldi ama Haziran'da ki seçimden sonra 6'li masadan bir aday galip gelirse işimiz zor. Haziran'a kadar BB anlaşmasından çıkmalıyız. Şu haliyle bile günlük 1 milyon TL yıllık 400 milyon TL faiz ödüyoruz. Haziran'da ki seçimin sonucunda çıkan aday faizleri sert yukseltirse mesela %20-22 falan filan kulüp çıkmaza girer.

Hacida Güray da bence Okan hoca transferleri erden başkanın lig icinden birilerine para vereceğine ihtimal vermiyorum
Dembeleyi isteyen adam neden haciya donsun

Hajı katkı verir, şüphe yok ama konuşulan rakamlar fazla yaw. En kötü 2,5-3ml ver Sefer'i oluyorsa Mata'yı yanına da tamam yani. Biz de çıkmış oluruz bu isimlerden hem.

Ben olsam dünde dedim ama lig içi almam. Yine de hoca kendi bilir ya da Erden bey.

Dünya çapında haber lafını ilk Serhan Türk söyledi. Sonra Twitter'dan Samiyen haber de girdi. Uzundurukan falan bunlardan kopya çekiyor.

Sevilla daha yeni bir genc stoperi opsiyonlu kiraladi. Nelsson birde bu sezon ligden düsmesi SL yapmaktan daha gercekci olan bir takima gitmez herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt