Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS acisindan bakacak olursak:

1.Belhanda: Iyi kötü katki saglayip ayrildi parasini cikardi diyebiliriz.
2. Bruma: ayni sekil golleri var. nerdeyse aldigimiz paraya sattik diye hatirliyorum. Parasi cikti.
3. Diagne nin de aldigi maclar illaki oldu. Bonservis harcamalari ve gelirleri konusunu merak ediyorum. zarar ettik diyebiliriz.

Fatih hocam olsaydı şuan 15 gelmeli 25 gitmeli ara transfer dönemi yaşıyoduk

Şimdi bu sayı en fazla 1-2

Okan hocamızı sevmek için 1 neden daha
Gönderdiğimiz Emre Kılınç ve Taylan'a bile hiç ihtiyaç duymadık. Hocanın Uğur Çiftçi konusuna bir de böyle bakmak lazım. Abdül ve Kazım dışında yerli almadık. Stratejik olarak orada bir eksiklik var. Yedeklere kadar düşünülüyor artık.

1673597517219.webp

Sonucda o getirdi o cocuklari

Baktim altyapiya yine cogunu o getirtmis

Saha ici oyuncu tercihi, insan iliskileri fln zaten bu sefer felaketti o ayri konu

Elma ile armut
yav getirim bende getiririm az cok futboldan anliyorsan sende getirirsin önemli olan dogru adami dogru yerde oynatmak maksimum veri almak, hoca bakiyor bi kac mac verim almiyo yol veriyordu, boey ya saka gibi resmen sezon basi kulüb ariyordu.

Gönderdiğimiz Emre Kılınç ve Taylan'a bile hiç ihtiyaç duymadık. Hocanın Uğur Çiftçi konusuna bir de böyle bakmak lazım. Abdül ve Kazım dışında yerli almadık. Stratejik olarak orada bir eksiklik var. Yedeklere kadar düşünülüyor artık.
Geçen sezon başı eldeki şu kadroya bak izledim tansiyonum düştü

Ayrıca çalışanlara bak hele hazır olda duruyolar içim acıdı yaw nelere katlanıyolardı kimbilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt