Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay transferine ben karşıyım.Oyuncunun kalitesine 1 lafım yokta 30+ yaş Türk futbolcuların fiziksel olarak düştüğünü biliyoruz.Bana göre biraz riskli 1 transfer bu transfer yav :D Hem Lig'i de sallamayabilir kafa olarak..

İlkay transferine ben karşıyım.Oyuncunun kalitesine 1 lafım yokta 30+ yaş Türk futbolcuların fiziksel olarak düştüğünü biliyoruz.Bana göre biraz riskli 1 transfer bu transfer yav :D Hem Lig'i de sallamayabilir kafa olarak..
Karşı olduğun adamın İlkay Gündoğan olduğunu ve dünyanın en iyi takımlarından birisinin hala en kilit oyuncularından biri olduğunu düşünüp tekrar sorgula derim bu düşünceni

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilkay bence er yada gec gelecek. Kendisi cok istiyor cünkü.
Ha bence bu yaz gelecekse gelsin. Yoksa gelmesin.

Juventus, Toulouse, Schalke 04, Feyenoord ve Beşiktaş , FK Rostov defans oyuncusu Dennis Hadžikadunic ile ilgileniyor. [1908.nl]

kulubu 4.5 milyon euro istiyormus, yasi da 24.

SLi almayi isteyen City, devre arasi sana baya mac yapan kaptanini niye versin? Üstüne birde tabi bonservissiz gelsin.
Bu mantıkla o adamı hiç alamazsın. CL yolunda kilit adamsa bize yolu hiç düşmez. Uzatırlar sözleşmesini devam eder

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Burhancan Terzi: "Haji Wright transferinde her ne kadar Galatasaray çekilmiş gibi dursa da bu işlere belli olmaz. Şu an 4 forvet adayı var Artem Dovbyk, Haji Wright, Fofana ve Mateta bunlardan hangisini istersiniz."

Bu mantıkla o adamı hiç alamazsın. CL yolunda kilit adamsa bize yolu hiç düşmez. Uzatırlar sözleşmesini devam eder

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Sözlesmesi bittiginde iyi teklif yaparsan ve gelmeyi isterse alabilirsin. Sezon ortasinda alamayiz onu ve kendiside bence orda sezonu tamamlamayi ister. Herifin bize gelirse bu sezon onun icon belki son ciddi SL alma sansi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt