Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadziahmetovic'i umarım bir şekilde çözeriz bu takıma sol bek, stoper, orta saha ve forvet lazım. Transfer için transfer yapılmaz ama bazı futbolcuların yokluğunda alternatif üretemiyoruz. Nelsson-Abdülkerim'in net bir alternatifi yok, Kazımcan'ın net bir alternatifi yok Dubois orayı iyi kapattı ama sol ayaklı bir futbolcu orada her zaman avantaj sağlar. Oliveira'nın rakip baskı anında attığı uzun toplarla baskıyı kıracak bir alternatifi yok.

Ugur'u alici gozuyle izlemedim, fazla ovuluyor diye dusunmeye basladim artik. Bir ara bakayim bazi maclarina.
Uğur aslında Gençlerbirliği dönemlerinde adı bizle çok anılmış oradan bir İstanbul takımı yapar denirken Sivasspor'a gitti bence genel olarak hem defansı hem hücumu ortalama biri çok yüksek diğeri çok az değil. Yani rakip rahatlıkla geçemez fizik gücü yüksek omuz omuza da iyi mücadele veriyor zaten Kazımcan'ın yedeği olacak.

Uğur aslında Gençlerbirliği dönemlerinde adı bizle çok anılmış oradan bir İstanbul takımı yapar denirken Sivasspor'a gitti bence genel olarak hem defansı hem hücumu ortalama biri çok yüksek diğeri çok az değil. Yani rakip rahatlıkla geçemez fizik gücü yüksek omuz omuza da iyi mücadele veriyor zaten Kazımcan'ın yedeği olacak.

Tamamdir, bu gozle bir izleyecegim yarin obur gun ona gore beklentim olsun. Kazimcan bence kumasi iyi, potansiyeli yuksek ve tertemiz bir genc. Oncelik o olmali ne olursa olsun.

Tamamdir, bu gozle bir izleyecegim yarin obur gun ona gore beklentim olsun. Kazimcan bence kumasi iyi, potansiyeli yuksek ve tertemiz bir genc. Oncelik o olmali ne olursa olsun.
Kazımcan'ın potansiyeli çok büyük mesela Eren Elmalı'yı istemezdim Kazımcan ile arasında baya farklar var gelişimini tamamladığı zaman milli takımın değişilmez sol beki olur.

Kazımcan'ın potansiyeli çok büyük mesela Eren Elmalı'yı istemezdim Kazımcan ile arasında baya farklar var gelişimini tamamladığı zaman milli takımın değişilmez sol beki olur.

Ben birde boyle efendi ve kendini guzel ifade eden oyunculari cok seviyorum. Ergun Penbe etkisi olabilir ergenligimizden :) Kazimcan'da da bu var bir nebze. Sakinlik, efendi bir goruntu umarim en kotu Ergun kadar olur, umarim.

icardi ne kadar performans verirse versin transfer edilmesini doğru bulmuyorum. Kafa kırık bir oyuncu yatıracağımız parada 15-20 milyon euro arası ne yapacağı belli değil adamın oynarsa efsane olacak ona söz yok ancak oynamazsa ya da sonradan bozarsa yerine adam alacak parada kalmayacak çünkü maaşı çok yüksek.

icardi ne kadar performans verirse versin transfer edilmesini doğru bulmuyorum. Kafa kırık bir oyuncu yatıracağımız parada 15-20 milyon euro arası ne yapacağı belli değil adamın oynarsa efsane olacak ona söz yok ancak oynamazsa ya da sonradan bozarsa yerine adam alacak parada kalmayacak çünkü maaşı çok yüksek.
Wanda ile boşanıyorlar bence daha çok futbola odaklanmaya başladı eğer almazsak sonra daha da pişman oluruz şu haliyle bile neler yapıyor iyice form yakaladığı zaman ortalığı kasıp kavurur gerçek potansiyelini herkes biliyor ayrıca kimlere ne paralar verildi Icardi için 15 m euro gayet normal son 20 yılda kadromuzdaki en iyi forvet oyuncusu...

Wanda ile boşanıyorlar bence daha çok futbola odaklanmaya başladı eğer almazsak sonra daha da pişman oluruz şu haliyle bile neler yapıyor iyice form yakaladığı zaman ortalığı kasıp kavurur. Kimlere ne paralar verildi Icardi için 15 m euro gayet normal kadromuza bakarsak son 20 yılın en iyi forveti
haziranda serbest kalacak lukaku'ya çökmek lazım bence. 1-2 senedir istikrarsız. maaşını biraz yüksek verip bonservis ödemeden alabiliriz riske girilecekse lukaku da girilmeli

haziranda serbest kalacak lukaku'ya çökmek lazım bence. 1-2 senedir istikrarsız. maaşını biraz yüksek verip bonservis ödemeden alabiliriz riske girilecekse lukaku da girilmeli
Sözleşmesi İnter de bitecek Chelsea da 2026'ya kadar sözleşmesi var bir de Lukaku'nun yaşı göründüğünden fazladır ayrıca kazmadır. Icardi prime dönemine doğru çıkış yakalarsa tek başına bile her sezon 30-40 gole katkı verip 5 yıl rahat üst üstte şampiyon yapabilir.

Nelsson un selamı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt