Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.393
- 49.317
- 3.018
Pol basınının -oranın Fabrizio’su yazdı- bir hafta önceki haberi. 3 milyon teklif ama oyuncu Alamanya istiyormuşKim diyor teklif yaptigimizi hangi bölgede oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pol basınının -oranın Fabrizio’su yazdı- bir hafta önceki haberi. 3 milyon teklif ama oyuncu Alamanya istiyormuşKim diyor teklif yaptigimizi hangi bölgede oynuyor
Ztoper twitterda gördümKim diyor teklif yaptigimizi hangi bölgede oynuyor
ona bakıyordum şimdi
2:13te ortadan geriye koşan eleman 17 numara. hızı fena değil gibi
Josue diyince aklıma sadece bu an geliyor ve kahroluyorumjosue abisi gsyi anlatmıştır ona rahat olalım yerinde duramıyodur şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 188927
Kadroya baktım da izleyebileceği topçu da yokevet.sözlükte yazmıslar
Kanat transferi yok mu kardesimZtoper twitterda gördüm
solbek toni latoyu önermiş menajerler,anholt yerine.4 hafta önce ilk haber.toni lato bu mac 11 oynamıs,sag kanattaKadroya baktım da izleyebileceği topçu da yok
degil yav baya sonlarda hattaRakip sahada en çok top kazanan bek oyuncusuydu sanırım uğur
Boey ile ikisi sağlı sollu feci bişey olabilir
istatistiklere göstermezsen faiksindegil yav baya sonlarda hatta
Bunlar kanat almayacak, alıştır kendiniKanat transferi yok mu kardesim
Transfer için gitse foto paylaşmazdı. Belki oradan Fransa, Portekiz falan yapar onu bilemem@Hasan Çam cenk ergun valencia macına gitmiş.bak benim dedektifliğe.yılların kurduyum.toni lato haberleri cıkmıs önceden.bence onun için
thauvin ister misinBunlar kanat almayacak, alıştır kendini
Kanat alırlarsa da rashica tarzı biri olur
Aslında aynı tarz ama driblingi daha güçlü biri olsa tadından yenmez
adamımız buTransfer için gitse foto paylaşmazdı. Belki oradan Fransa, Portekiz falan yapar onu bilemem
üstat sen bu polish genconun transferine ihtimal veriyor musun ona göre bakınacağım oluru yok diyorsan salacağımTransfer için gitse foto paylaşmazdı. Belki oradan Fransa, Portekiz falan yapar onu bilemem
Kanat seneye elemeleri icinde onemli. En büyük sorunlardanBunlar kanat almayacak, alıştır kendini
Kanat alırlarsa da rashica tarzı biri olur
Aslında aynı tarz ama driblingi daha güçlü biri olsa tadından yenmez
Sami git yat deli olacan iyi gecelerüstat sen bu polish genconun transferine ihtimal veriyor musun ona göre bakınacağım oluru yok diyorsan salacağım