Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle diyenler en son gidiyor.

Gidene kadar inanmam.

bu şerafettinin bonservisi noluyor öyle bi muhabbet vardı

Mariano'nun sol bek versiyonu yok mu ya keşke yarın gelse

emre kaplan yine mabadından sallamış

Maaşının %10unu biz ödeyelim demiştir muhtemelen itoğluitler

sahi o nerde?o yok diye mi haber yok acaba?her dk konu acardı olsaydı
Marseille Thauvin'in evi. Newcastle'a gittiği dönem yas tutulmuştu burada.

Newcastle'e gitmesine rağmen 2 sefer kiralayıp, 3. sezon da tapusuyla geri almıştık. Sonra bizdeki sözleşmesi bitince para kırmak için bedavaya Mexico'ya gitti.

Geçtiğimiz yaz Cengiz'i aldık tapusuyla Roma'dan. Tudor onunla bile sıkıntı yaşadı. Hem Cengiz, hem Payet, hem de Thauvin ağır kaçabilir biraz. Tudor olmasa, fransız bir TD olsa dönüşüne kesin derdim ama Thauvin'in de performans olarak şuan ne durumda olduğunu bilmiyorum. Bizden gitmeden 1 yıl önce 50m€ değer görmüş adam sonuçta.

Ben şahsen çok isterim dönmesini. Payet, Thauvin, Mandanda vb. bayrak oyunculardır beni Marseille'e bağlayan.

Marseille Thauvin'in evi. Newcastle'a gittiği dönem yas tutulmuştu burada.

Newcastle'e gitmesine rağmen 2 sefer kiralayıp, 3. sezon da tapusuyla geri almıştık. Sonra bizdeki sözleşmesi bitince para kırmak için bedavaya Mexico'ya gitti.

Geçtiğimiz yaz Cengiz'i aldık tapusuyla Roma'dan. Tudor onunla bile sıkıntı yaşadı. Hem Cengiz, hem Payet, hem de Thauvin ağır kaçabilir biraz. Tudor olmasa, fransız bir TD olsa dönüşüne kesin derdim ama Thauvin'in de performans olarak şuan ne durumda olduğunu bilmiyorum. Bizden gitmeden 1 yıl önce 50m€ değer görmüş adam sonuçta.

Ben şahsen çok isterim dönmesini. Payet, Thauvin, Mandanda vb. bayrak oyunculardır beni Marseille'e bağlayan.
iyi öyleyse biz alalım thauvini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt