- 1 Ağustos 2014
- 63.147
- 73.390
- 4.218
Afedersingiresun başlığındaki mentionumu görmemen üzdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afedersingiresun başlığındaki mentionumu görmemen üzdü
Öyle diyenler en son gidiyor.
Gidene kadar inanmam.
balpayfield
Marseille Thauvin'in evi. Newcastle'a gittiği dönem yas tutulmuştu burada.sahi o nerde?o yok diye mi haber yok acaba?her dk konu acardı olsaydı
Istanbul da benim bildigim 3 karisi varTR den karı bulmak lazım. Mümkünse floryaya yakın
Kiralık sözleşmesinin devri gibi bir şey oluyor sanırım ahbert. Emre Mor ve Mitroglou o şekil gönderilmişti.bu şerafettinin bonservisi noluyor öyle bi muhabbet vardı
Bende bilmiyorum ama Free olunca herhalde istiyor arkadaşlar ondan gündem oldu.Thauvin dedikodusu nerden çıktı?
2018 model esprimsiler hea.
Up to date man![]()
iyi öyleyse biz alalım thauviniMarseille Thauvin'in evi. Newcastle'a gittiği dönem yas tutulmuştu burada.
Newcastle'e gitmesine rağmen 2 sefer kiralayıp, 3. sezon da tapusuyla geri almıştık. Sonra bizdeki sözleşmesi bitince para kırmak için bedavaya Mexico'ya gitti.
Geçtiğimiz yaz Cengiz'i aldık tapusuyla Roma'dan. Tudor onunla bile sıkıntı yaşadı. Hem Cengiz, hem Payet, hem de Thauvin ağır kaçabilir biraz. Tudor olmasa, fransız bir TD olsa dönüşüne kesin derdim ama Thauvin'in de performans olarak şuan ne durumda olduğunu bilmiyorum. Bizden gitmeden 1 yıl önce 50m€ değer görmüş adam sonuçta.
Ben şahsen çok isterim dönmesini. Payet, Thauvin, Mandanda vb. bayrak oyunculardır beni Marseille'e bağlayan.