- 2 Temmuz 2011
- 132.819
- 55.651
- 5.338
bu veledi de ben farkettim ilk,herkes beknaz derken 2019da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu veledi de ben farkettim ilk,herkes beknaz derken 2019da
Emirhan ile ilgili en eski mesajın 08.05.2022 tarihine ait.bu veledi de ben farkettim ilk,herkes beknaz derken 2019da
2019daki futbol baslıgını bul bakalım bulabilirsen : ) bartug ve emirhandan kim bahsetmiş.bunun için lüzumsuz tartısmayalım canımEmirhan ile ilgili en eski mesajın 08.05.2022 tarihine ait.
2019 yanlış bir beyan gibi durdu.
Öyle bir iddian varsa kanıt bekliyorum senden sergy.2019daki futbol baslıgını bul bakalım bulabilirsen : ) bartug ve emirhandan kim bahsetmiş.bunun için lüzumsuz tartısmayalım canım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu an savanierin baslıgına git görürsün,ben unutur muyum bahsettiğimiÖyle bir iddian varsa kanıt bekliyorum senden sergy.
2019 Arşivini linkte paylaştım.
2019 Transfer Nöbeti Arşivi
www.gscimbom.com.tr
emirhan kayari ilk ben söyledim forumun dinolari hatirlar
konu tartismaya kapalidir
nerede ulan bu transferler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bartug top oynuyor mukiİşte Yakın Gelecekte A Takımda Şans Bulabilecek Yeteneklerimiz... evet 2018 kasımda acılan konuda bartug ve emirhan kayar hakkında okuma yapabilirsiniz ,buyrun
o zaman oynuyoduBartug top oynuyor muki
Emirhan ile ilgili en eski mesajın 08.05.2022 tarihine ait.
2019 yanlış bir beyan gibi durdu.
köpek balıgı yem oldu az önce İşte Yakın Gelecekte A Takımda Şans Bulabilecek Yeteneklerimiz...bizde yalan olmaz.2018 kasımda bahsetmişiz ilk emirhandan