Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Geri alma yok sonraki satıştan %50 pay var500 bin euro + bonuslar falan filandı galiba.
Bir de geri alma hakkı koymuşuz yada öncelik miydi öyle bir şey![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri alma yok sonraki satıştan %50 pay var500 bin euro + bonuslar falan filandı galiba.
Bir de geri alma hakkı koymuşuz yada öncelik miydi öyle bir şey![]()
Evet o da varmış ama öncelik de varmış.Geri alma yok sonraki satıştan %50 pay var
Kullanacağımızı sanmıyorum. Akbabaya yaradı transfer bizden 8 m TL mi ne alıyordu 20 25 m TL civarı bir şey kazanıyor DemirspordaEvet o da varmış ama öncelik de varmış.
[TD]Profesyonel futbolcumuz Emre Akbaba'nın transferi konusunda Adanademirspor Sportif Yatırımlar A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Adanademirspor Sportif Yatırımlar A.Ş.net 500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödeyecek olup futbolcunun üçüncü bir kulübe transferi halinde toplam satış bedelinin %50'lik kısmını Şirketimize ödeyecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Kulübümüzün futbolcuyu transfer etme önceliği bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/TD]
kim lan bu zibidi
Bana özelden yazdığın topcuyu ne zaman buraya yazacaksın üstat. Neyi bekliyorsunLuca Bendoni = Mr. Kolpa
Bana özelden yazdığın topcuyu ne zaman buraya yazacaksın üstat. Neyi bekliyorsun
Devre arası göremeyiz bence 4 u
Transfer nöbeti 4’ü bekle.
KısmetDevre arası göremeyiz bence 4 u