Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son 2021de ileri tarihe bakmıstım,forumdan bilerek ceza aldıgım dönemde.o zaman 6-8 puandan geri döneceğimizi biliyodum,hatta mayıs 2021deki malatya macında onyekuru damga vuracaktı.ama onyekuru sakatlıgından oynamadı,bi daha bende ileri tarihe bakmadım bizimle ilgili.

burak elmas seçildiğinde haritası güzel gelmişti.fatih hocayla uyumlu görünüyodu.ama ilerleyen haritalarını karsılastırdıgımda karsıt acılar ve gerilim had safhadaydı.bazen bilsende söyleyemiyosun bişeyleri.

sadece burak elmasın haritasına bakıp sampiyon olucaz,kupa alıcaz demek saçma.astrolojide çok etken var,futbolsa mesele.

Ali Koç'un loserlığı işin içinde olunca hissiyat olarak Nisan ayında fbde gerileme bekliyorum. Hem AL mecrasındaki moral bozukluğu(eleneceklerini düşünüyorum) hem TR kupası ve lig. Fikstür sıkışıklığı ve zorluğunu kaldıracak mental şu üç dört gündür gördüğümüz saldırganlıkta yok gibi. Buna rağmen bizim ligi garantilememizi hesaba katıp fbnin TR kupasında yolunun açılacağını da ön görüyordum ki onu da yaptılar. Bakalım sonuç ne olacak ama tahminim bunları da bi yerde hak etmeyerek dahi olsa güldürecek olmaları. Bu işi bi biz bozarız. Elenirsek TR bunların olur, lig her halükarda bizim.

Her hafta kadro ve taktik sızıyordu ne olduysa dünya kupasından sonra sızma yok köstebek ifşa olmuş. :asd::asd::asd:

@Hayri Cund 97-2000 arası macları izlerken,kesinlikle alırız diyor muydunuz ?mesela balicli bursa ile oynarken.kalede volkan ve mehmet bölükbası varken nasıl rahatdınız acaba @Mustafa Canaslan

kısmetse kısmetse olur

Haluk - Gökhan'ın eline Ali Koç mevzusundan fırsat geçti hemen davalık oldukları Burak Elmas'ı taraftarın önüne atıyor. Bu kaypaklıkları da bitmedi bi'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt