- 2 Temmuz 2011
- 132.657
- 55.589
- 5.338
Hala Fatih Terim gelsin diyen bu nasıl bir şeydir hayret yani ligin şu ana kadar içinden geçen bir hoca var takımın başında nedir bu Terim takıntısı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala Fatih Terim gelsin diyen bu nasıl bir şeydir hayret yani ligin şu ana kadar içinden geçen bir hoca var takımın başında nedir bu Terim takıntısı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
torrentin parasını cebinden versin önce or
gerçi işsizlik maaşı alıyordu götüne don alamaz
Birisi Altay için 50 milyon Euro flan diyordu. Hadi lan dememek için zor tuttum kendimiBenim kıymetimi anlamissindir
en son 2021de ileri tarihe bakmıstım,forumdan bilerek ceza aldıgım dönemde.o zaman 6-8 puandan geri döneceğimizi biliyodum,hatta mayıs 2021deki malatya macında onyekuru damga vuracaktı.ama onyekuru sakatlıgından oynamadı,bi daha bende ileri tarihe bakmadım bizimle ilgili.
burak elmas seçildiğinde haritası güzel gelmişti.fatih hocayla uyumlu görünüyodu.ama ilerleyen haritalarını karsılastırdıgımda karsıt acılar ve gerilim had safhadaydı.bazen bilsende söyleyemiyosun bişeyleri.
sadece burak elmasın haritasına bakıp sampiyon olucaz,kupa alıcaz demek saçma.astrolojide çok etken var,futbolsa mesele.
1 haftaya biter
Taşlar yerine oturmaya başladı
Her hafta kadro ve taktik sızıyordu ne olduysa dünya kupasından sonra sızma yok köstebek ifşa olmuş.![]()
Sosyal olarak takım arkadaşlığı iyi birisiymiş.
herif uefa kupasından da etti biziBurak Elmas derhal ihraç edilmelidir.
A.K. denen eleman ile birlikte Barcelona yöneticileriyle parti marti yapıyordu. Bu çapsız yerine A.K. hesapları ödemiştir hatta.herif uefa kupasından da etti bizi