Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tier 0,1 rodop Bakasetas geldi ne zaman dicek acaba

@Eray Emeklier Kamada gelirse Ziyech in ilk yarı performansı gibi bir şey verir diye dusunuyorum. Marta kadar uyum sağlamasini bekleriz, nedersin ?

Madem butce yok acilen Mertens icin genclik iksiri bulmamiz lazim. Uzak Dogu ve Guney Asya'ya haberler gonderilsin

@Eray Emeklier Kamada gelirse Ziyech in ilk yarı performansı gibi bir şey verir diye dusunuyorum. Marta kadar uyum sağlamasini bekleriz, nedersin ?
Ben o herifte tabata, kagawa(bitik zamanları) vibe i alıyorum. Dua edelim sarri psikosunun gazabindan kendini gösterememis olsun. Bu sene bütün mayınlara basa basa ilerlemeye çalışıyoruz bu araziden nasıl çıkarız bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 230861

C-7ZkrcM0YO4IOnF.jpg
Zhegrova iyi topçu gibi paris'i paket etmişti.

nasıl herif ahbert transfermarkette mukavelesi bitecek topçulara bakarken saçları dikkatimi çekti. bi de mlste 500 bin dolara oynuyomuş
Gedson Fernandes zamanı talipleri vardı heis.Sahanın her yerine basan tip orta sahalardan.Dikine gitmeyi sever topla.Torreira ile beraber orta sahanın boyu kısa olur ama orta sahada rakibi iyi 1 şekilde bunaltırlar 1 ara meşhur orta saha 3lüsü gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt