Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.025
- 26.838
- 2.988
Öyleyse Altar ın oğlu Tarkan ho Okanımmmm![]()
tarkan isimli topçumu olur ya
anca popçu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyse Altar ın oğlu Tarkan ho Okanımmmm![]()
Gelmesin baba öyleysePasaport.
Şampiyon olunca Kenan a ekstra para vermemiş oluruztarkan isimli topçumu olur ya
anca popçu olur
Ben o herifte tabata, kagawa(bitik zamanları) vibe i alıyorum. Dua edelim sarri psikosunun gazabindan kendini gösterememis olsun. Bu sene bütün mayınlara basa basa ilerlemeye çalışıyoruz bu araziden nasıl çıkarız bilmiyorum@Eray Emeklier Kamada gelirse Ziyech in ilk yarı performansı gibi bir şey verir diye dusunuyorum. Marta kadar uyum sağlamasini bekleriz, nedersin ?
Zhegrova iyi topçu gibi paris'i paket etmişti.
Gedson Fernandes zamanı talipleri vardı heis.Sahanın her yerine basan tip orta sahalardan.Dikine gitmeyi sever topla.Torreira ile beraber orta sahanın boyu kısa olur ama orta sahada rakibi iyi 1 şekilde bunaltırlar 1 ara meşhur orta saha 3lüsü gibi..nasıl herif ahbert transfermarkette mukavelesi bitecek topçulara bakarken saçları dikkatimi çekti. bi de mlste 500 bin dolara oynuyomuş
Azizim sen futboldan anlamıyorsunOnurum aşk olsun, herbokolog gardaşını unutmuşsun![]()
Forumun Johan Cruyff u, Onurum arapasımmmAzizim sen futboldan anlamıyorsun
Futbolun ta kendisisin
Enisim geçmiş olsun gardasim, bakışların ömre bedel olmuş ama birkaç güne düzelir1 hafta ban yedim hayatımın en zor günleriydi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akanım şemsiyesitransparanım, sen böyle üstüne vazife olmayan işlere girersen daha çok ıslanırsın
Golcü stoper. 15 gol garanti