Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.058
- 15.765
- 2.108
Mantıklıeşref hamamcıoğlu taraftarıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıklıeşref hamamcıoğlu taraftarıyım.
Yaklaşık 1 ay evvel duyumu çıkmıştıForumda yazılmış mıydı bu adam daha önce? Ben ilk kez duydum ama taraftar videosunu bile yapmış.
vall angelino ile ayrılınacak
sergio'yu kimseye veremeyiz sakat çünkü - ndombele'yi tottenham geri çağırabilir deniyordu o olursa ortasahada gelebilir.
yabancı olarak bu 2 hamle dışında bir şey olacağını sanmıyorum. Ek olarak Rıdvan konusunda yerli transfer olursa belki bir şeyler görürüz.
Ama geçen seneye göre takımda coşku biraz eksik geliyor bana genel olarak
valla maçlar ite kaka gidiyor - sahaya yansımış durumda - topçular 90 dk tamamen maç içinde değil iznelimi var. Bunun birazda nedeni yönetimin geçen seneki gibi "neşeli günler " filmi gibi görüntü vermiyor olması gibi bir şey. Orası öyle gündemlerle uğraşırken twitter instagram taraftarı topçulara saydırıyordur (forumda bile oluyor - oralarda nasıl olmasın)taraftar yüzünden oldu takımdaki coşku fener medyası sezon başı çok sağlam algı yaptı bizimkilerde bu algı oyununa geldiler malesef taraftar çok yüklendi oyuncu grubuna geçen senede kötü başlayıp düzelmişti takım bu senede aynısı olucak geç oldu ama olucak
Abi film cl maçlarında koptu taraftar çok linçledi o dönem takımı nasıl elenirsiniz falan gibisinden hata yapıldı grup çekildiğinde bile çoğu kişi çıkamayız diyordu öyle böyle Avrupa’ya kaldı takım futbolcular duygusal bizim sahip çıkmamız lazımvalla maçlar ite kaka gidiyor - sahaya yansımış durumda - topçular 90 dk tamamen maç içinde değil iznelimi var. Bunun birazda nedeni yönetimin geçen seneki gibi "neşeli günler " filmi gibi görüntü vermiyor olması gibi bir şey. Orası öyle gündemlerle uğraşırken twitter instagram taraftarı topçulara saydırıyordur (forumda bile oluyor - oralarda nasıl olmasın)
Tabii ki öyle o yüzden ingiltere taraftar prfilinden öğreneceğimiz çok şey var- irdeleyebilirler ama takım yanındadırlar hep genel olarak.Abi film cl maçlarında koptu taraftar çok linçledi o dönem takımı nasıl elenirsiniz falan gibisinden hata yapıldı grup çekildiğinde bile çoğu kişi çıkamayız diyordu öyle böyle Avrupa’ya kaldı takım futbolcular duygusal bizim sahip çıkmamız lazım
Transfer başarısı budur işte. O adamlar nasıl ikna ediyorsa biz de edebilirdik Orban'ı, müthis transfer.
yazın tüm kredimizi 10 Milyon vererek icardiye verdik devre arasında nereye 13 veriyoruz yav - realist beklentiler değil 1 oyuncuya 8-15 arası bonservisleri ciddiye almakbizim trink 13m umuz yok
Gerçek mi bu? Bitmiş mi?Panathinaikos, Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas'ı kadrosuna kattı. (Gazzetta)
Zaniolo tarzı bir anlaşma sağlanabilirdi, daha fazlasını alabileceğin bir oyuncuyazın tüm kredimizi 10 Milyon vererek icardiye verdik devre arasında nereye 13 veriyoruz yav - realist beklentiler değil 1 oyuncuya 8-15 arası bonservisleri ciddiye almak