Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu limit saçmalığını üzerine gitmek lazım, bankalar birliğine ödemesi fenerinde var her kulübün var ama herifler transfer yapıyorlar yazında yaptılar simdide yaptılar ne hikmetse biz şampiyon olduğumuz okadar gelirler geldiği halde biz oyuncu alamıyoruz neymiş limit sorunu varmış, yersen tabi

Tabii ki öyle o yüzden ingiltere taraftar prfilinden öğreneceğimiz çok şey var- irdeleyebilirler ama takım yanındadırlar hep genel olarak.

CL maçlarında bir tek son Kopenhag maçında - belki o güne öyle denk gelmiş diyelim - çok isteksizdik. Deplasmanda Utd Bayern'i mahfedende bu kadroydu ama Kopenhag maçındaki takımın sahadaki hali ligdeki maçlarada yansıdı gibi bakıyorum. taraftardaki birlikte bu noktada ayrıldı.
Kesinlikle öyle taraftar ne zaman kenetlenirse bütün oyuncular ayağa kalkar tekrardan

Zaniolo tarzı bir anlaşma sağlanabilirdi, daha fazlasını alabileceğin bir oyuncu
taksit değilde trink ödeme bazlı aslında dediğim - zaniolo fırsattı ve muhtemelen satılmış olacak 6 ayda şampiyonluğa katkısı olup transfer yaparak. öylesi hep olmaz diye düşünüyorum. Belkide Tete'yi bu beklentiyle aldılar 4yıl x 3 Mil 12 Mil bağladılar.

vall angelino ile ayrılınacak
sergio'yu kimseye veremeyiz sakat çünkü - ndombele'yi tottenham geri çağırabilir deniyordu o olursa ortasahada gelebilir.

yabancı olarak bu 2 hamle dışında bir şey olacağını sanmıyorum. Ek olarak Rıdvan konusunda yerli transfer olursa belki bir şeyler görürüz.

Ama geçen seneye göre takımda coşku biraz eksik geliyor bana genel olarak
Sergio ile yaza kadar fesih edilir muhtemelen Florya’da takımla antrenmanlara başlar iyileşince, seneye yabancı sayısı düşecek toparlanıp kiralık gitmeli.

Sergio ile yaza kadar fesih edilir muhtemelen Florya’da takımla antrenmanlara başlar iyileşince, seneye yabancı sayısı düşecek toparlanıp kiralık gitmeli.
3M Eurodan 4 yıllık(2.5 yıl var daha) kontratı var adamın yav - çıkması zor epey bana göre. trasnfer oluncada 4 yıl yerine 3 yıllık sözleşme olsa çok daha iyiydi diyordum. saha içi iyi ya da kötü performans haricinde söylüyorum tabi. Keza Tete'de aynı şekilde uzun ve bol maaşlı kontratta- Cicaldau'ya casper diyorduk , Tete o yolda emin adımlarla gidiyor.

Twitterda Nelsson zu Napolimsi yabancı basın alıntıları gördüm. şişirmede olabilir tabide.

3M Eurodan 4 yıllık kontratı var adamın yav - çıkması zor epey bana göre. trasnfer oluncada 4 yıl yerine 3 yıllık sözleşme olsa çok daha iyiydi diyordum. saha içi iyi ya da kötü performans haricinde söylüyorum tabi. Keza Tete'de aynı şekilde uzun ve bol maaşlı kontratta- Cicaldau'ya casper diyorduk , Tete o yolda emin adımlarla gidiyor.
O Brezilyalı menajerleri yamyam bu heriflerin yaşı genç 3-5-10 bişe getirir elbet biraz silkelenip kendine gelmesi lazım.
Sadece 3-5 maç kendini gösterse en kötü Araplara para için götürür menajeri.

Oliviera bu sezon elimize patladı resmen, bu kasık sakatlığı da memesi gibi keyfine oluşan sakatlıktı muhtemelen. Yunan falan tam onluk ülke şov yapar. Biraz iyi olsa bizde de 2 sene daha sürdürürdü de saldı herif

Transfer başarısı budur işte. O adamlar nasıl ikna ediyorsa biz de edebilirdik Orban'ı, müthis transfer.

Sene başı 15 teklif ettik vermediler. Bu sezon çok iyi istatistik yapamadı diye bu fiyata aldılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O Brezilyalı menajerleri yamyam bu heriflerin yaşı genç 3-5-10 bişe getirir elbet biraz silkelenip kendine gelmesi lazım.
Sadece 3-5 maç kendini gösterse en kötü Araplara para için götürür menajeri.
Boey'in menajeride muhtemel trasnfer yapcağı için sebrest kalma maddesini oynatmıyormuş ya Haluk'ların demesine göre. Boey'e kalsa gıkı çıkmaz - menajeri aç

tansfer nöbetini artık sabır nöbeti olarak değiştirmek gerek. Keza her dönemde sürekli sabır isteniyor.
Hangi bölgelerin eksik olduğu Ekim - Kasım aylarında belliydi hala çalışmalarımız devam ediyor deniliyor, anlamak güç.

kim ne derse desin stopere 10 mılyon vermek buyuk aptallık üstelik esas ihtiyac degılken

#Kira TV

pöfff gene yazın sil baştan gibi kadro oalcak yaaa

şampiyon olduk üstüne 3 4 takviye oturutup tokatlayamadık uyuz oluyorum çok

Bu limit saçmalığını üzerine gitmek lazım, bankalar birliğine ödemesi fenerinde var her kulübün var ama herifler transfer yapıyorlar yazında yaptılar simdide yaptılar ne hikmetse biz şampiyon olduğumuz okadar gelirler geldiği halde biz oyuncu alamıyoruz neymiş limit sorunu varmış, yersen tabi
Şu an limitten ziyade para yok gibi görünüyor. Bonservis vermemek için büyük bir maaş yükü bindirilince kasada para kalmıyor.

formda icardi, üst düzey 10 numara, zaniolo ve ortalama bir türk sol bek bizi şampiyonluk yolunda tutar

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt