Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.072
- 17.080
- 1.148
Günaydin güzel insanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla gömelim sadece bek alıcaksak en iyisini alalım orta sahada Eyüp oynasın mademParayi Locko ya basalim
mümtaz reisi anlamak
herifi ne topa tutmuşlar sivas maçı sonrası
küfür gırla
halbuki X ve forumlar hariç taraftarın %70 (kendi sokak gözlemim) hala daha tam emin değil hocadan
tamamen kalite bazlı ilerliyoruz
Büyük futbol analizci ve yorumcusu sinan engine sorsak alın bunu büyük solbek almayan karaktersizdir fala derdi muhtemelen.Aşağıdaki arkadaşla ilgileniyormuşuz. Scout ekibi önermiş.
Bartlomiej Wdowik
Polonya
Sol Bek
23 yaş
3 milyon Euro
22 maç 9 gol, 3 asist
Duran top ustası sol bek imiş. Frikiklerde ustaymış.
Forumda yazılmış mıydı bu adam daha önce? Ben ilk kez duydum ama taraftar videosunu bile yapmış.Büyük futbol analizci ve yorumcusu sinan engine sorsak alın bunu büyük solbek almayan karaktersizdir fala derdi muhtemelen.
Profilindeki resmin sebebi Erden Timurdur.inan kiraçcı mısıntransfer sihirbazı sayın erden bey yine içi geçmiş bir dünya yıldızı bulacaktır. kendisine inancım tam!
Ben duymadım ama sanki polonyadan bir solbek önerdiler fakat begenilmemis dendi bu o mu acabaForumda yazılmış mıydı bu adam daha önce? Ben ilk kez duydum ama taraftar videosunu bile yapmış.
Öyle başarısız bir ortasaha planlaması yaptık ki yarım düzine adam var hiçbiri ihtiyacımız olan 8 - 10 değil. Bakasetas bile gelse şampiyon yapabilir o derece bir yokluktayız.Sadece 1 transfer tutmuş oda 1 aydır yokbayern manu kopng gibi takımlar 6 tane üst düzey maçlar oynamışız galaksi takımı fnerden sadece 2 p gerideyiz sadece 2 orta saha ile bu takım CL den çıkardı bence , olmadı yapamadık malesef.. şu çöp ligi alalım bari çoluk çocuğu sevindirmeyelim..
Var 1 hayalimiz
eşref hamamcıoğlu taraftarıyım.Profilindeki resmin sebebi Erden Timurdur.inan kiraçcı mısın