Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz sahayida parselleyemiyoruz. Çok dengesiz yakalaniyoruz. Birde g.tunu zor kaldıran biriyle oynarsan işin daha zor

bizim oyunumuzun eksikleri var

dediğin gibi özellikle set hücumunda yerleşim sorunumuz doğuyor ve çözmemiz lazım

ama ziyech ndombele angelino gibi adamların bizde olmamasının sebebi büyük oranda bizim oyunumuz değil

oyunculardan kaynaklı sebepler

bizim oyunumuzun eksikleri var

dediğin gibi özellikle set hücumunda yerleşim sorunumuz doğuyor ve çözmemiz lazım

ama ziyech ndombele angelino gibi adamların bizde olmamasının sebebi büyük oranda bizim oyunumuz değil

oyunculardan kaynaklı sebepler
Ziyech diğerlerine göre iş yapıyordu az çok. Onunda fizik gücü düşük. Orta saha önemli. Bence biri defansif biri ofansif 2 orta saha lazim. Ofansif olan takıma akıl katmalı.

sol bek Türk olsun filan diyorum da Spinazzola'nın gelmesi için bir böbreği verirdim.

Oyuncu satmadan nasil oyuncu aliyoruz? UCL paralari simdiden eklendi mi?

Belhanda yı feshedip averajla şampiyonluğu verdik

Ziyech i de gönderip verelim fenere yine aferin.

Ha Sorun gönderilmesi değil yerine adam alınmayacak olması

Muslera
Boey Sanchez Abdul Xxx
Torreira Xxxx
BAY Kerem Zaha
Icardi
Hem solbek hem orta saha yabanci olursa BAY %100 oynar.

Sol bek barış olsun razıyım. Bizim sorunumuz gol atamamak. On taraf sorunlu
Barış'ı sola hapsetmek oyuncuya da büyük ayıp bence.Hucüm için gayet iyi bir herif.Fb maçında gaza geldi oynadı ama defansif olarak çok sorun yaşatıyor hem Karagümrük hem Adana maçında mesela çok gereksiz yerlerde kayarak müdahale yapıp arkayı boşalttı.Barış çok iyi bir hucüm oyuncusu olabilecekken beke hapsetmeyi yanlış buluyorum ben.

Barış'ı sola hapsetmek oyuncuya da büyük ayıp bence.Hucüm için gayet iyi bir herif.Fb maçında gaza geldi oynadı ama defansif olarak çok sorun yaşatıyor hem Karagümrük hem Adana maçında mesela çok gereksiz yerlerde kayarak müdahale yapıp arkayı boşalttı.Barış çok iyi bir hucüm oyuncusu olabilecekken beke hapsetmeyi yanlış buluyorum ben.
Yerli solbek alınsın ama en büyük sorunumuz o değil bence. Herif ilk defa oynuyor orda. ferdide mükemmel defans yapmıyor mesela. Biz oyunu kopartamiyoruz. Maçların yüzde 80 i tek farkla alıyoruz. Ömrümüzden ömür gidiyor.

Ziyech çok büyük ihtimal suudilerden iyi bir teklif aldı

onun için yokuş yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt