- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
baba olunca anlarsın zeytinliMuzaffer dervisoglu hala halil editi paylasiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baba olunca anlarsın zeytinliMuzaffer dervisoglu hala halil editi paylasiyor
Biz sahayida parselleyemiyoruz. Çok dengesiz yakalaniyoruz. Birde g.tunu zor kaldıran biriyle oynarsan işin daha zor
Ziyech diğerlerine göre iş yapıyordu az çok. Onunda fizik gücü düşük. Orta saha önemli. Bence biri defansif biri ofansif 2 orta saha lazim. Ofansif olan takıma akıl katmalı.bizim oyunumuzun eksikleri var
dediğin gibi özellikle set hücumunda yerleşim sorunumuz doğuyor ve çözmemiz lazım
ama ziyech ndombele angelino gibi adamların bizde olmamasının sebebi büyük oranda bizim oyunumuz değil
oyunculardan kaynaklı sebepler
Sol bek barış olsun razıyım. Bizim sorunumuz gol atamamak. On taraf sorunlusol bek Türk olsun filan diyorum da Spinazzola'nın gelmesi için bir böbreği verirdim.
Barış'ı sola hapsetmek oyuncuya da büyük ayıp bence.Hucüm için gayet iyi bir herif.Fb maçında gaza geldi oynadı ama defansif olarak çok sorun yaşatıyor hem Karagümrük hem Adana maçında mesela çok gereksiz yerlerde kayarak müdahale yapıp arkayı boşalttı.Barış çok iyi bir hucüm oyuncusu olabilecekken beke hapsetmeyi yanlış buluyorum ben.Sol bek barış olsun razıyım. Bizim sorunumuz gol atamamak. On taraf sorunlu
Yerli solbek alınsın ama en büyük sorunumuz o değil bence. Herif ilk defa oynuyor orda. ferdide mükemmel defans yapmıyor mesela. Biz oyunu kopartamiyoruz. Maçların yüzde 80 i tek farkla alıyoruz. Ömrümüzden ömür gidiyor.Barış'ı sola hapsetmek oyuncuya da büyük ayıp bence.Hucüm için gayet iyi bir herif.Fb maçında gaza geldi oynadı ama defansif olarak çok sorun yaşatıyor hem Karagümrük hem Adana maçında mesela çok gereksiz yerlerde kayarak müdahale yapıp arkayı boşalttı.Barış çok iyi bir hucüm oyuncusu olabilecekken beke hapsetmeyi yanlış buluyorum ben.
çok isterdim bizeSamardzic zu Napoli @Fabrizio Romano