Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338
Yakup Çınar: "Ziyech gidecek deniyor ancak kendisine yakın isimlerle konuştum 'Galatasaray'ı çok seviyor ve kalacak' diyorlar. Bekleyip göreceğiz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru orta saha almayalım. Toreira sakatlansin ndombeleyi oynatirsin. Seneye mertenste gidici zaten.
Yakup bu sene ne diyorsa hep tersi çıkıyor Ziyech çoktan gitmiş olabilir.Yakup Çınar: "Ziyech gidecek deniyor ancak kendisine yakın isimlerle konuştum 'Galatasaray'ı çok seviyor ve kalacak' diyorlar. Bekleyip göreceğiz."
Ulan sakat olmasa tam aradığımız adam esasında
Yarın 2 os gelse herşeyin değişip iyi oynamaya başlayacağımıza cidden inanıyomusunNe desek boş.
Biz bu taraftar profili ve yöneticilerle hiçbir zaman hem ekonomik hem sportif olarak başariyı istikrarlı hale getiremeyiz.
İki tane sağlam orta saha alinsın bak takımın çehresi nasıl degışiyor.Hala tek orta saha deniliyor.Bir adamla hiçbirsey değişmez
Ayrıca Bunlar geçen sene yapılması gerekiyordu.Burada kimse transfer delisi değil.
Allahımı severseniz artık isimli Prime dönemini izletmiş oyuncu almayalım artık. 25 yaş sınırında underrated isimlerle devam. Biraz kendini kanıtlamak isteyen aç oyuncu ihtiyaç var.
Yıldız tek isim Ziyech giderse Zaniolo dönebilir o kadar
Ayrıca ekonomik olarak Ziyechi Zahayı Teteyi yüksek maaşıyla satamıyorsun. Boey’i istesen sabaha satarsın.
Ne alalım diyorsun Cengiz. Zerre anlamadımReis bizim sorunumuz isimli oyuncu yıldız oyuncu almak falan değil.Bizim sorunumuz doğru oyuncu alamamak.
Torreira isimli oyuncu mesela almayalımmı böyle bir oyuncu.
Boey gibi oyuncu çok nadir denk gelir.
Bak genç olsun,başariya aç olsun ucuz olsun diye kadroyu doldurdugumuz adamlarla neredeyse küme düsecektik.
Yani başarıya aç isimli oyuncuda alabilirsin..
Boey gibi adam nadirde Torreira gibi hem yıldız hemde iyi üstune o fiyata adam çokmu var anlamadımReis bizim sorunumuz isimli oyuncu yıldız oyuncu almak falan değil.Bizim sorunumuz doğru oyuncu alamamak.
Bak genç olsun,başariya aç olsun ucuz olsun diye kadroyu doldurdugumuz adamlarla neredeyse küme düsecektik.
Niye nadir denk gelsin Nelson’da öyleydi. Badou Ndiayeyi sen almadan tanıyan var mıydı mesela TR hariç. Asıl Torreira gibi oyuncu senede bir gelir ki maliyeti de çabası.Reis bizim sorunumuz isimli oyuncu yıldız oyuncu almak falan değil.Bizim sorunumuz doğru oyuncu alamamak.
Reis bizim sorunumuz isimli oyuncu yıldız oyuncu almak falan değil.Bizim sorunumuz doğru oyuncu alamamak.
Katılmıyorum. Manuyu Başakşehirde yendiği maçta 3 tane 8 no ile çıktı. Sağ açık adamı sol bek kullanıyor.Okan Hoca terim kadar olmasada en az onunda kadar inatçı ve düşüncelerinin değişmesi çok zor.birisi o sebeple 3lu ortasaha filan hayatta yapmaz cift forvete dönme olayı bile maalesef fatih hocadan kalan birsey
Okan Hoca terim kadar olmasada en az onunda kadar inatçı ve düşüncelerinin değişmesi çok zor.birisi o sebeple 3lu ortasaha filan hayatta yapmaz cift forvete dönme olayı bile maalesef fatih hocadan kalan birsey
Yarın 2 os gelse herşeyin değişip iyi oynamaya başlayacağımıza cidden inanıyomusun
Ne alalım diyorsun Cengiz. Zerre anlamadım
Icardi aldığımız zamanki güncel durumuyla alınmaması gereken bir transferdi böyle bakarsan ama. Torreira ve Boey tamamen piyango gibi oldu bizeİsimli,isimsiz,pahalı,ucuz,genç,yaslı gibi saplantilara girmemeliyiz.
Yıldız kavramınida ben anlamıyorum.
Bence kaliteli oyuncu vardır.oyuncularin daha çok güncel durumu önemlidir.
İcardi,torreria,boey bun ların hepsi farklı degerlendirilecek oyuncular.Ama üçüde dogru transfer.