Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru orta saha almayalım. Toreira sakatlansin ndombeleyi oynatirsin. Seneye mertenste gidici zaten.

Ne desek boş.
Biz bu taraftar profili ve yöneticilerle hiçbir zaman hem ekonomik hem sportif olarak başariyı istikrarlı hale getiremeyiz.

İki tane sağlam orta saha alinsın bak takımın çehresi nasıl degışiyor.Hala tek orta saha deniliyor.Bir adamla hiçbirsey değişmez
Ayrıca Bunlar geçen sene yapılması gerekiyordu.Burada kimse transfer delisi değil.

Ne desek boş.
Biz bu taraftar profili ve yöneticilerle hiçbir zaman hem ekonomik hem sportif olarak başariyı istikrarlı hale getiremeyiz.

İki tane sağlam orta saha alinsın bak takımın çehresi nasıl degışiyor.Hala tek orta saha deniliyor.Bir adamla hiçbirsey değişmez
Ayrıca Bunlar geçen sene yapılması gerekiyordu.Burada kimse transfer delisi değil.
Yarın 2 os gelse herşeyin değişip iyi oynamaya başlayacağımıza cidden inanıyomusun

Transfer yapmak önemli değil, kendine yarayacak adamı getirmek önemli.

Nerde bitik sakat adam var bize öneriliyor.Scout ekibimiz övülüyordu uygun maliyetli adam alın yada genç kiralık adam alın.3 tane sol bek çıkıyor isim olarak 3üde farklı profil.Bu takımın oyun sistemine göre oyuncu alması lazım.

Allahımı severseniz artık isimli Prime dönemini izletmiş oyuncu almayalım artık. 25 yaş sınırında underrated isimlerle devam. Biraz kendini kanıtlamak isteyen aç oyuncu ihtiyaç var.

Yıldız tek isim Ziyech giderse Zaniolo dönebilir o kadar

Ayrıca ekonomik olarak Ziyechi Zahayı Teteyi yüksek maaşıyla satamıyorsun. Boey’i istesen sabaha satarsın.

Reis bizim sorunumuz isimli oyuncu yıldız oyuncu almak falan değil.Bizim sorunumuz doğru oyuncu alamamak.
Torreira isimli oyuncu mesela almayalımmı böyle bir oyuncu.
Boey gibi oyuncu çok nadir denk gelir.
Bak genç olsun,başariya aç olsun ucuz olsun diye kadroyu doldurdugumuz adamlarla neredeyse küme düsecektik.
Yani başarıya aç isimli oyuncuda alabilirsin..

Reis bizim sorunumuz isimli oyuncu yıldız oyuncu almak falan değil.Bizim sorunumuz doğru oyuncu alamamak.
Bak genç olsun,başariya aç olsun ucuz olsun diye kadroyu doldurdugumuz adamlarla neredeyse küme düsecektik.
Ne alalım diyorsun Cengiz. Zerre anlamadım

Boey gibi adam nadirde Torreira gibi hem yıldız hemde iyi üstune o fiyata adam çokmu var anlamadım

Okan Hoca terim kadar olmasada en az onunda kadar inatçı ve düşüncelerinin değişmesi çok zor.birisi o sebeple 3lu ortasaha filan hayatta yapmaz cift forvete dönme olayı bile maalesef fatih hocadan kalan birsey

Niye nadir denk gelsin Nelson’da öyleydi. Badou Ndiayeyi sen almadan tanıyan var mıydı mesela TR hariç. Asıl Torreira gibi oyuncu senede bir gelir ki maliyeti de çabası.

İsimli adamları alıyoruz sonra oyundan çıkanın eli kolu ayrı oynuyor. Biraz daha piyon savaşçılar çok daha sağlıklı olacak.

Molde maçını alan kadro mesela 2 Kopenhag maçını da hayli hayli alırdı bana göre sahada daha çok aç isim vardı çünkü.

doğru dediğin şeyi nasıl test edeceksin ki

mesela terim döneminde büyük orta saha açığı oluşunca bir anda seri lemina nzonzi alındı

şimdi orta saha ihtiyacı ile bu oyuncuları karşı karşıya koysan hepsi doğru dersin

ama sonucuna baksan öyle değil dersin

çünkü sadece o mevkiye bakarak karar veremezsin doğruya yanlışa

senin oyunun, hocanın tercihi, kadrodaki diğer oyuncuların yapısı bu kararı hep etkiler

bu durum şimdi de aynı

sen bütün takımı kendini türkiye liginden ve galatasaraydan büyük gören oyuncularla kurarsan en başta doğru dediğin adam sende işe yaramayabilir

Okan Hoca terim kadar olmasada en az onunda kadar inatçı ve düşüncelerinin değişmesi çok zor.birisi o sebeple 3lu ortasaha filan hayatta yapmaz cift forvete dönme olayı bile maalesef fatih hocadan kalan birsey
Katılmıyorum. Manuyu Başakşehirde yendiği maçta 3 tane 8 no ile çıktı. Sağ açık adamı sol bek kullanıyor.

Tam aksine takımımıza gelen en esnek hocalardan

renktaş tersten de düşünülebilir bu

3lü orta saha oynayan hocaları düşün mesela

onlar da büyük oranda 2li orta sahaya dönmüyor

onlar da inatçı oluyorlar bu durumda

bu konuda klopp hatırladığım istisnalardan birisi

Yarın 2 os gelse herşeyin değişip iyi oynamaya başlayacağımıza cidden inanıyomusun

Doğru oyuncular alınsın...
Çok net değişir diyorum.
Ama sırf almak için Kerem gibi ndombele gibi adamlar olursa tabiki değişen birşey olmaz.

Bence siz hala torreria dışındaki orta saha oyuncularımızın çok ciddi yetersiz oluşunun farkında değilsiniz.

Ne alalım diyorsun Cengiz. Zerre anlamadım

İsimli,isimsiz,pahalı,ucuz,genç,yaslı gibi saplantilara girmemeliyiz.
Yıldız kavramınida ben anlamıyorum.
Bence kaliteli oyuncu vardır.oyuncularin daha çok güncel durumu önemlidir.

İcardi,torreria,boey bun ların hepsi farklı degerlendirilecek oyuncular.Ama üçüde dogru transfer.

İsimli,isimsiz,pahalı,ucuz,genç,yaslı gibi saplantilara girmemeliyiz.
Yıldız kavramınida ben anlamıyorum.
Bence kaliteli oyuncu vardır.oyuncularin daha çok güncel durumu önemlidir.

İcardi,torreria,boey bun ların hepsi farklı degerlendirilecek oyuncular.Ama üçüde dogru transfer.
Icardi aldığımız zamanki güncel durumuyla alınmaması gereken bir transferdi böyle bakarsan ama. Torreira ve Boey tamamen piyango gibi oldu bize

Hoca geçen senenin eksilen kadrosuyla büyük iş başardı. Kaan ve Bariş Alper'den de opsiyon yaratıp eksik yerlere yama yaptı. Transferi geçtim kiralıklar(Deboes, Berkan,Zaniolo, Yunus )geri gelse bile takım bir üst seviyede olacak... 1(sol bek)+2(orta saha) doğru transfer ile belki Avrupa Kupası gelecek ama ara dönemde nasıl bulunur muamma! O yüzden kadroyu dağıtan Adana Demirsporlu(sol bek Rodrigues, orta saha Ndiaye) oyuncular ile satışta olan Bakesetas ideal isimler olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt